ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δήμος και Εκκλησία πορεύονται μαζί μας πληροφορεί ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης - Επιχειρηματικότητας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κος Σταύρος Γεωργάκης ( UPDATE η φωτογραφία έχει τραβηχτεί παλιότερα)

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Δήμος και Εκκλησία πορεύονται μαζί μας πληροφορεί ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης - Επιχειρηματικότητας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κος Σταύρος Γεωργάκης ( UPDATE η φωτογραφία έχει τραβηχτεί παλιότερα)

 


Ωραία φωτογραφία και σαφές το περιεχόμενο του ποσταρίσματος στο facebook του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης - Επιχειρηματικότητας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Σταύρου Γεωργάκη. 

Δήμος και Εκκλησία πορεύονται μαζί άρα οι διοικούντες δεν είναι άθεοι και απάτριδες όπως τους κατηγόρησε πρόσφατα σε ένα από τα πρόσφατα διαδικτυακά του ξεσπάσματα ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου που δεν φαίνεται να "διασκεδάζει" με αυτή την φωτογραφία! 

Καλή Ανάσταση και στους τρεις και πάνω από όλα υγεία. 

ΥΓ: Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί παλιότερα άρα τυχαίο το γεγονός πως ο πατέρας Σεραφείμ δεν κοιτάζει προς τον φωτογράφο! Άρα τον αδικήσαμε δεν φωτογραφίζεται πλέον με μια διοίκηση που κατά αυτόν έχει μέσα άθεους και απάτριδες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: