ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (23/4/2023)

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (23/4/2023)



  • Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες και στις Γεωργίες. Είναι πολλοί και με σημαντικές θέσεις. Από δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη , πάμε στον "πρόεδρο" , σε συμβούλους και παρατρεχάμενους , σε επικεφαλής συλλογικοτήτων , γενικά η πόλη σήμερα φοράει τα "καλά" της. Αυτά που έχει και όχι όσα κάποιοι φαντάζονται. Γίνεται πόλη με Π κεφαλαίο και συνεχίζει να υπηρετεί τις βασικές αρχές που την οδήγησαν στα σημερινά της χάλια. Γιατί μια πόλη που η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών της πιστεύει στον κρατισμό ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ! Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε σε όλους τους Γιώργους και τις Γεωργίες για την ονομαστική τους εορτή,  σε χριστιανούς και μη , σε συναγωνιστές και σε όσους συνειδητά και χωρίς αιδώ στέκονται στη ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας. Για όσους θεωρούν πως λάθος πλευρά της Ιστορίας δεν υπάρχει , τους καλούμε να επισκεφτούν κράτη -παρίες όπως η Κίνα, η Ρωσία , το Ιράν, η Ινδία κ.ο.κ. Και εάν δεν έχουν λεφτά για ταξίδια μπορούν να δουν πως είναι η χώρα μας που στέκεται πάντα ανάμεσα στη βάρβαρη Ανατολή και την πολιτισμένη Δύση θεωρώντας πως ξεγελά και κανέναν παρά μόνο τον εαυτό της "παίζοντας" με την "φωτιά" και αναμένοντας από αυτή την στάση της να έχει οφέλη. Γιατί πως μπορείς να έχεις ως σύμμαχος εμπιστοσύνη σε ένα κράτος όπου οι μισοί του υπήκοοι φαντάζονται και παλεύουν για ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 

  • Έως και τις δημοτικές εκλογές και μέχρι να κατατεθούν στα τέλη Αυγούστου τα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων θα έχουμε την "αγωνία" ( σε εισαγωγικά γιατί εμείς τέτοιες αγωνίες δεν έχουμε) για το που τελικά θα καταλήξουν κάποιοι υποψήφιοι που ορθά σκεπτόμενοι θέλουν να εξετάσουν όλες τις πιθανότητες εκλογής τους σε θέση δημοτικού συμβούλου. Από την στιγμή που με την παράταξη που πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο να τιμηθεί ο ΔΟΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΧΟΥΝΤΑΣ κατεβαίνουν και δήθεν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ίσως τελικά δούμε και κάποιους "Κασιδιάρηδες" απογοητευμένους από το γεγονός πως πρέπει να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές τον πρώην βουλευτή κ. Νικολόπουλο και όχι τον "Ηλία τους" τους ωθήσει να είναι υποψήφιοι με κάποια από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης. Ας μη  το τολμήσουν η συμμετοχή τους σε εκδήλωση του κόμματος "Ελλήνων" έχει καταγραφεί από τους συνεργάτες μας και φυσικά παρακολουθούνται ήδη οι κινήσεις τους αφού το παίζουν γκραφιτάδες και σχεδιάζουν ναζιστικά σύμβολα σε ΚΑΦΑΟ της πόλης! Στην "παρέα" τους και συνταξιούχος αστυνομικός όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι από καταγραφή από κάμερα πολυκατοικίας πέριξ της κεντρικής πλατείας σε μοίρασμα φυλλαδίων του κόμματος "Έλληνες" πριν ενάμιση μήνα! Εν αναμονή της απόφασης του Αρείου Πάγου για την συμμετοχή ή μη κομμάτων στις προσεχείς εκλογές μια απόφαση που θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από όσους έτσι και αλλιώς δεν έχουν θέμα με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 


  • Πριν 2,5 χρόνια έκλεινε το ΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ , σήμερα τον διαφημίζει διαδικτυακά πουλώντας σανό σε αφελείς και παρασυρμένους που θεωρούν εθνικιστές όσους αντί να είναι στο πλευρό των Ουκρανών Εθνικιστών τάσσονται με τον πρώην πράκτορα της KGB και έναν λαό που έχει παράδοση στο να ανέχεται ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ! Έχουμε ξαναγράψει πως πέρα από τη ΝΔ δεν υπάρχει κανένας κομματικός σχηματισμός που να φιλοξενεί εθνικιστές παρά μόνο μπολσεβίκους με μαύρες μπλούζες! Για τον λόγο αυτό και θα μείνουν όλες και όλοι εκτός Βουλής αφού πουλώντας σανό δεν πείθεις το 3% που χρειάζεται ένα κόμμα για να μπει στη Βουλή. Από "ψεκασμένους" μόνο το ΚΚΕ θα μπει στη Βουλή να το θυμάστε πως στις δεύτερες κάλπες τα δύο μεγάλα κόμματα θα αυξήσουν σημαντικά τα ποσοστά τους. Η ΝΔ δεν έχει λόγους να φοβάται την συμμετοχή ακροδεξιών κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές και αφού δεν μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα για να μην μπορεί κάποιος πρωτόδικα καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση θα έπρεπε να καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΑ την στάση κομμάτων όπως ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και Μέρα25 και να αφήσει τους "Κασιδιάρηδες" να δοκιμάσουν την τύχη τους! Όσο υπάρχουν κόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που αμφισβητούν την Αστική μας Δημοκρατία το άλλο άκρο θα θεριεύει έως ότου συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας και του περάσουν οι Ναζιστικές του αυταπάτες! Για όσους δεν θέλουν να συμμετάσχουν και θέλουν να γίνουν το ΚΚΕ της άκρας δεξιάς ας γνωρίζουν πως οι εποχές άλλαξαν και ας μην μπερδεύουν την Λεπέν και τη Μελόνι που κανένα θέμα δεν έχουν με το ΝΑΤΟ με τις ρωσόφιλες ηγεσίες τους! 

  •  Η μεγάλη ηττημένη και αυτών των εκλογών θα είναι η ακροδεξιά αφού οι ηγεσίες των μορφωμάτων της επέλεξαν να το παίξουν "αντισυστημικοί' αντί να διεκδικήσουν ψήφους όχι διαμαρτυρίας αλλά ΕΥΘΥΝΗΣ. Δεν νοείται να συναντάς στα ψηφοδέλτια τέτοιων κομμάτων πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής και να ευελπιστούν πως κάποιος θα τους πάρει στα σοβαρά!



  • Στεναχωρήθηκαν μάθαμε τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το χθεσινό μας "Ειδήσεις σε ένα λεπτό" , δεν βαριέσαι εμείς ΑΛΗΘΕΙΕΣ γράφουμε και θα επιβεβαιωθούμε μετά τις κάλπες. 


  • Το συγκρότημα Μαρινάκη θέλει να κάνει τις εκλογές ντέρμπι με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύει. Καλό θα ήταν να πουν καθαρά πως δεν θέλουν μονοκομματικές κυβερνήσεις αντί να κρύβονται πίσω από "δημοσκοπήσεις". 



  • Με χιουμοριστικές αναρτήσεις μάλλον στο τέλος η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θα δει και σε αυτές τις κάλπες την πλάτη ακόμα και του κόμματος Εμφιετζόγλου. Ας σοβαρευτούν και κυρίως ας προστατέψουν τα ψηφοδέλτιά τους από "ψεκασμένους"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: