ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ηλίας Κασιδιάρης στις προσεχείς εκλογές προσπάθεια να εξαπατήσουν τον Άρειο Πάγο από υποψηφίους του που ετοιμάζονται να κατέλθουν στις εκλογές με το κόμμα ΕΑΝ!

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ηλίας Κασιδιάρης στις προσεχείς εκλογές προσπάθεια να εξαπατήσουν τον Άρειο Πάγο από υποψηφίους του που ετοιμάζονται να κατέλθουν στις εκλογές με το κόμμα ΕΑΝ!



Ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπαθεί να εκπροσωπηθεί στη Βουλή μετά τις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μαΐου δια της πλαγίας οδού, με ένα κόλπο που βγαίνει στη δημοσιότητα ανήμερα κιόλας της 21ης Απριλίου, επειδή το κόμμα-μόρφωμα «Έλληνες» που έχει ιδρύσει ο ίδιος μπορεί να αποκλειστεί από τον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο Ηλίας Κασιδιάρης σκέφτεται να μην κατέβει στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά να μην κατέλθει ούτε και το κόμμα-μόρφωμα που έχει ιδρύσει ο ίδιος ώστε να καταφέρει να πετύχει το «καμουφλάζ» που θέλει, για να εκπροσωπηθεί στη Βουλή.

Την ίδια ώρα, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος  θα συμμετάσχει στις εκλογές με το κόμμα Ε.Α.Ν. και θα  αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Ωστόσο, το Ε.Α.Ν. αναμένεται να απορροφήσει μέλη του ακροδεξιού μορφώματος.

«Εμείς κατεβαίνουμε στις εθνικές εκλογές ως Ε.Α.Ν.. Ήδη στις τάξεις του Ε.Α.Ν. ενσωματώθηκαν κάποιοι κομματικοί σχηματισμοί, όπως η Ελεύθερη Πατρίδα και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Ηλία Κασιδιάρη και θα τοποθετηθούμε. Όσον αφορά αν θα κατέβουν μαζί μας οι “Έλληνες”, κανένας δεν αποκλείεται, όλοι κάνουν αίτηση και κρίνονται», δήλωσε ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος, σύμφωνα με τον ALPHA.

Από τις 20 Απριλίου σας είχαμε ενημερώσει σχετικά δες εδώ  αφού πολλοί που συζητούσαν για να κατέβουν υποψήφιοι με το κόμμα "Έλληνες" συζητούν με το κόμμα Εμφιετζόγλου όπου εκεί θα κρίνουν εάν τους θέλουν και με ποιες προϋποθέσεις για να είναι υποψήφιοι. 

Σας είχαμε γράψει επίσης πως όλοι οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του μορφώματος Κασιδιάρη είχαν κατέβει από την σελίδα του κόμματος αλλά φυσικά η Ελληνική Δικαιοσύνη γνωρίζει όσους την είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν κρίνοντας την συμμετοχή τους σε οιοδήποτε ψηφοδέλτιο προβληματική! 

Θεωρούμε βέβαιο πως η Ελληνική Δικαιοσύνη με τα πολλά προβλήματα της θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δε θα δούμε στα ψηφοδέλτια κομμάτων Νεοναζί εγκληματίες! 

Όλων των κομμάτων ακόμα και όσων έχουν κατέβει και παλιότερα αλλά με άλλους υποψηφίους και όχι με τα "φυντάνια" του ψευτοπατριωτισμού που έχουν οδηγήσει την χώρα μας σε παρακμή τον πατριωτικό χώρο. 

Γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται πολλές φορές και τα χλωρά για τον λόγο αυτό μη βάζετε στα ψηφοδέλτιά σας φασίστες θα το βρείτε μπροστά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: