ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σοβαρό τροχαίο στην Ηλιούπολη - Φορτηγό παρέσυρε 87χρονη (UPDATE - Φωτογραφίες )

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Σοβαρό τροχαίο στην Ηλιούπολη - Φορτηγό παρέσυρε 87χρονη (UPDATE - Φωτογραφίες )



Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν λίγα λεπτά στη συμβολή των λεωφόρο  Ηρώων Πολυτεχνείου και Φειδίου , όταν 87χρονη προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο χωρίς να καταλάβει πως ο πράσινος βηματοδότης ήταν για τα αυτοκίνητα,  και όχι για τους πεζούς. 

Στο σημείο φανάρι για πεζούς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,  και έτσι ενώ ο οδηγός του φορτηγού είχε  φανάρι  πράσινο παρέσυρε την ηλικιωμένη. 


Άμεσα στο σημείο έφτασαν η δημοτική αστυνομία και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας καθώς και η ΕΛ.ΑΣ και η ηλικιωμένη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. 

Το ανακριτικό της τροχαίας θα διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος,  εάν και όπως όλα δείχνουν ο οδηγός του φορτηγού κινούνταν κανονικά , με πράσινο τον σηματοδότη. 

Αυτά έχουν βέβαια μικρή αξία,  αυτό που πρέπει να ευχόμαστε όλες και όλοι  είναι να μπορέσει η ηλικιωμένη γυναίκα να κρατηθεί στη ζωή , και έστω εκ των υστέρων να δούμε εάν μπορεί να τοποθετηθεί φανάρι πεζών στο συγκεκριμένο σημείο. 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για τις φωτογραφίες,  και ευχόμαστε η 87χρονη να κερδίσει την μάχη με την ζωή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: