ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάει για διψήφιο ποσοστό στις κάλπες του Οκτωβρίου η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης απαλλαγμένη από "βαρίδια" και με 5-6 υποψήφιους που θα συζητηθούν !

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Πάει για διψήφιο ποσοστό στις κάλπες του Οκτωβρίου η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης απαλλαγμένη από "βαρίδια" και με 5-6 υποψήφιους που θα συζητηθούν !



Γέμισαν οι ομάδες του facebook της πόλης με αναρτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για εκδηλώσεις τους και για την μαύρη επέτειο της "Εθνοσωτηρίου". Όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις δεν μπήκαν καν στον κόπο να καταδικάσουν τα αυτονόητα αλλά θεωρούν πως θα κάνουν την πόλη μας πιο "φωτεινή" και "προοδευτική" επειδή έχουν ταυτόσημες απόψεις στα βασικά με την νυν διοίκηση. Το κόστος μιας ανάρτησης και εννοούμε το πολιτικό γιατί το άλλο δεν το σκέφτονται καν έχουν λύσει τέτοια προβλήματα θα ήταν μεγάλο αφού ουδείς θέλει να στεναχωρήσει ένα 15% των συνδημοτών μας που βλέπουν πως σήμερα έχουμε ΧΟΥΝΤΑ και όχι όταν είχαμε πραγματικά! 



Ευτυχώς για αυτούς στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης αντελήφθησαν έγκαιρα πως με επικεφαλής την κα Τσατσούλη το μονοψήφιο έρχονταν και δίνοντας την δυνατότητα σε ένα νέο άνθρωπο να βγει μπροστά ελπίζουν βάσιμα για να πιάσουν το 10% ή και λίγο παραπάνω. Εάν είχαν κάνει την αλλαγή δύο χρόνια πριν σήμερα θα ήταν φαβορί για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αφού με Μπουγά επικεφαλής οι κύριοι Μανιάτης και Σόφης πάνε σπίτια τους! 




Η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Μπουγά ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να τους συμβεί αφού ο Κνίτης δεν δείχνει να συμμερίζεται πολλές από τις φαντασίες και τους ΜΥΘΟΥΣ που διατηρούνται στην πόλη μας από όσους είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ με δεξιές τσέπες! 



Σίγουρα θα πιάσει καλύτερο ποσοστό από τον κ. Παπαδάτο που θα παλέψει  με τον Αραμπατζή για την έκτη θέση. Οι πέντε πρώτες είναι καπαρωμένες από Χατζηδάκη, Ευσταθίου , Ευαγγέλου , Ψυρρόπουλο και την νέα υποψηφιότητα που θα ανακοινωθεί από τον χώρο της κεντροδεξιάς. 

Εάν δεν υπήρχε αυτή από σήμερα θα σας γράφαμε με σιγουριά ποιος θα ήταν στον δεύτερο γύρο μαζί με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη ενώ τώρα η κατάσταση περιπλέκεται. 

Θα είναι ακόμα πιο περίπλοκη εάν το κόμμα της ΝΔ ή το κόμμα Μητσοτάκη βγει αλώβητο από τις βουλευτικές κάλπες και μοιράσει χρίσματα σε υποψηφίους δημάρχους μέσα στο καλοκαίρι! 

Αυτά και καλή συνέχεια στους "συντρόφους" της Λαϊκής Συσπείρωσης υποσχόμαστε πως θα τους αφήσουμε σε αυτές τις κάλπες να πάρουν όσες ψήφους από τα ανηλεή χτυπήματά μας στον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό που πρεσβεύουν. 

Σε κάθε περίπτωση η πόλη προτίμησε τον δικό τους κόκκινο από τον μαύρο σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις και έτσι εάν μπορούν κάποιοι να κυνηγάνε το 15% γιατί όχι και αυτοί που έχουν το 50% των υπαλλήλων του δήμου μας ΜΟΝΙΜΟΥΣ ψηφοφόρους τους! 

Γιατί κατά τα ψέματα τα προνόμια που έχουν οι εργαζόμενοι του δήμου μας δεν θα τα είχαν εάν δεν υπήρχε η κομμουνίστρια κα Καραγιαννίδου να διεκδικεί και να πετυχαίνει όσα σε εμάς φαίνονται εξωφρενικά αλλά για τους υπαλλήλους του δήμου μας είναι βάλσαμο! 

Ο κος Μπουγάς ξεκινά με 3.375 ψήφους προίκα που θα τους κάνει για πλάκα 4.000 αφού πολλοί αριστεροί δεν θα πάνε να πετάξουν την ψήφο τους σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να μπουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο! 

Η ελεύθερη πτώση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης αλλά και όλων των κομμουνιστικών μορφωμάτων θα ξεκινήσει όταν και η χώρα μας προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν στο περιθώριο συνδικαλιστές που το μόνο που πετυχαίνουν με την δράση τους είναι να οδηγούν πιο γρήγορα στην απαξίωση των δομών του δήμων μας που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται σε ιδιώτες. 

Έως τότε ο κος Μπουγάς και το 10% που θα του εξασφαλίσει την παρουσία του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μαζί με όλους τους υπόλοιπους θα αγανακτούν που καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα τους υιοθετεί τις εκατοντάδες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που απαιτούν από ένα χρεοκοπημένο κράτος! 

Για τις βουλευτικές κάλπες τα πράγματα δεν θα πάνε καλά για το ΚΚΕ αφού η "αντισυστημική" ψήφος θα δυναμώσει το άλλο άκρο που δεν αναχαιτίζεται με αποφάσεις δικαστηρίων αφού έχει αποκτήσει τόσους "ψεκασμένους" οπαδούς που το στοίχημα της κυβέρνησης για περιορισμό της "αντισυστημικής" ψήφου θα πέσει στο κενό!

Όταν σε θέσεις ευθύνης συνυπάρξουν και δήθεν αντισυστημικά κόμματα τα οποία συμμετέχουν σε εκλογές τότε και αυτή η αυταπάτη ανόητων θα τους περάσει!

Κάποτε έσχιζαν τα μνημόνια ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και λοιποί σαν τον Βαρουφάκη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου που αποχώρησαν αύριο ίσως δούμε και πάλι τον Βαρουφάκη να προσπαθεί να σας πείσει πως συμμετέχοντας σε μια κυβέρνηση με κόμματα που έχουν ψηφίσει τα μνημόνια μπορεί να μετριάσει το "κακό" τους. 

Λες και μας υποχρέωσε κανείς να υπογράψουμε μνημόνια πέρα από το γεγονός πως θέλαμε να συνεχίσουμε να ζούμε ως δυτικό κράτος και όχι ως Βενεζουέλα των Βαλκανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: