ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άννα - Μαρία Σουνίου: Ο φασισμός είτε μαύρος είναι, είτε κόκκινος, εκφράζει την κτηνωδία

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Άννα - Μαρία Σουνίου: Ο φασισμός είτε μαύρος είναι, είτε κόκκινος, εκφράζει την κτηνωδία


Σήμερα ήρθα αντιμέτωπη με σωματική και λεκτική βία από συνδικαλιστές του Π. Α. Μ. Ε. στο χώρο εργασίας μου.
Ο φασισμός είτε μαύρος είναι, είτε κόκκινος, εκφράζει την κτηνωδία.

Ευχαριστώ το Α.Τ Ηλιούπολης και τον κ. Διοικητή για την αστραπιαία επέμβασή τους.

Ευχαριστώ και τον Αντιδήμαρχο κ. Κόκλα Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθειά του.

Άννα - Μαρία Σουνίου 
Υπάλληλος  της δημοτικής δομής Α΄ ΚΑΠΗ Ηλιούπολης 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Σήμερα μια δημοτική υπάλληλος δέχθηκε λεκτική και σωματική βία από ιδεοληπτικούς που θεωρούν πως μπορούν να κολλάνε αφίσες μέσα σε δομές του δήμου μας. Αυτό απαγορεύεται για όλους ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεοληψίας ,όπως τους υπέδειξε η υπάλληλος του δήμου μας κα Σουνίου την αφίσα τους θα μπορούσαν να την κολλήσουν σε κάποια κολώνα ή με σελοτέιπ στον κορμό του ευκάλυπτου που είναι έξω ακριβώς από το Α΄ΚΑΠΗ ( Κωνσταντίνου Καραμανλή 12 Ηλιούπολη). Εκείνοι άρχισαν τις λεκτικές επιθέσεις και τα σπρωξίματα εναντίον μιας γυναίκας που βρίσκονταν στο χώρο εργασία της,  κάτι που αυτονόητα έπρεπε να σεβαστούν τα μέλη του ΠΑΜΕ. 

Δεν είχαν να αντιμετωπίσουν φασίστες ή μπράβους αλλά μια γυναίκα που βρίσκονταν στο σημείο για να κάνει την δουλειά της. 

Η αφίσα που τελικά δεν κολλήθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ είναι η παρακάτω (δες φωτογραφία προς το τέλος της ανάρτησης)  και φυσικά οιοδήποτε περιεχόμενο και εάν είχε δεν επιτρέπεται να κολλιέται σε μια δημοτική δομή που είναι λογικό πως δεν μπορεί να μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο

Εάν κάθε ένας κολλούσε και την αφίσα του στο ΚΑΠΗ που δεν αφορά θέματα λειτουργίας του ή ενημέρωσης των ηλικιωμένων τότε θα μιλούσαμε για εκλογικά κέντρα κομμάτων. Η αφίσα του ΠΑΜΕ είναι η αυτή που βλέπετε  παρακάτω,  λυπούμαστε για την συμπεριφορά και καυτηριάζουμε την συμπεριφορά όσων θεωρούν πως το ένας δημοτικός χώρος μπορεί να μετατραπεί χώρο προπαγάνδας. 

Και δεν το λέμε επειδή η αφίσα ήταν του ΠΑΜΕ,  το ίδιο θα λέγαμε εάν ήταν και οιοδήποτε άλλου συνδικαλιστικού φορέα. 

Η υπάλληλος του δήμου μας δεν έκανε μήνυση τελικά και μετά τις συγγνώμες από τα μέλη του ΠΑΜΕ που βρέθηκαν μαζί με την υπάλληλο στο ΑΤ Ηλιούπολης , το θέμα θεωρείτε λήξαν και θεωρούμε δεδομένο πως δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον , αφού οι συνδικαλιστές κατανόησαν το λάθος τους. 

Δείτε στη φωτογραφία κάτω την αφίσα που ήθελαν να αναρτήσουν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο χώρο του Α΄ΚΑΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 



Είπαμε Σοβιετία αλλά όχι και έτσι βρε "σύντροφοι" ... "Οι αγώνες των εργατών του κόσμου θα νικήσουν" αλλά μην προπηλακίζεται την εργαζόμενη,  δεν περνάει με τέτοιες ενέργειες το μήνυμα που θέλετε να στείλετε.  και σίγουρα θέλετε μαζί σας τους εργαζόμενους και όχι απέναντί σας! 

Περιμένουμε από το ΣΕΔΗ να καταδικάσει το γεγονός,  και να ταχθεί ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους στο πλευρό της. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: