ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (30/4/2023)

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (30/4/2023)



  • Οι εθνικές εκλογές για εμάς έχουν ήδη κριθεί. Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και ο βασικός κορμός της συγκυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις κάλπες. Επομένως δεν θα σας "πρήξουμε" πολύ προεκλογικά πέρα από το γεγονός πως θα προβάλλουμε 1-2 υποψήφιους βουλευτές που θεωρούμε απαραίτητο να είναι στην επόμενη Βουλή. Σε αυτή που θα οδηγήσει την χώρα μας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που είναι μπροστά μας και που θα σφραγίσει την πορεία τουλάχιστον δύο γενιών Ελλήνων! 

  • Και μια και μιλήσαμε για εθνικές εκλογές προφανέστατα και θεωρούμε υποχρέωση μας να "χτυπήσουμε" προεκλογικά όσους βουλευτές πλήγωσαν με την παρουσία τους στη Βουλή και με τς εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη την τετραετία που μας πέρασε. Μπήκαν στη Βουλή το 2019 και δεν έχουν θέση σε αυτή και εμείς τουλάχιστον θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! 


  • Πρώην υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε Ελληνική Λύση και Δημιουργία Ξανά είναι για εμάς λόγος σοβαρός να μην κάνουμε θετικές αναφορές σε κάθε λογής "Κασιδιάρηδες". Η Ελληνική Λύση θα μπει για ακόμα μια φορά στη Βουλή η Δημιουργία Ξανά θα μείνει εκτός και οι επιλογές στα δεξιά της ΝΔ μυρίζουν έντονα ρωσοφιλία και ουδείς εθνικιστής δεν πρέπει να παρασυρθεί και να ψηφίσει τέτοια μορφώματα,. Άλλωστε ο Εθνικισμός στις μέρες μας μάχεται και νικάει στην Ουκρανία ετοιμάζοντας τις επόμενες γενιές εθνικιστών που θα συμμετάσχουν σε δεκάδες κυβερνήσεις τα κράτη του δυτικού κόσμου. Δεν έχουν σχέση τα μορφώματα στα δεξιά της ΝΔ με Μελόνι , Τραμπ, Λεπέν κ.ο.κ και με τις παρούσες ηγεσίες τους δεν θα μπορούσε ποτέ να σχηματιστεί συγκυβέρνηση μαζί τους. Είναι μπολσεβίκοι με ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ σαν τους Χρυσαυγίτες του Μιχαλολιάκου και χτυπούν αναξιοπαθούντες πρόσφυγες υπηρετώντας τον ψευτοπατριωτισμό των αστών. Ακόμα και οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα έχουν περισσότερες εθνικές ευαισθησίες από αυτούς τους Ναζί! 


  • Γέμισε και πάλι η πόλη αφίσες όσων θεωρούν πως βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1980 και προσπαθούν με τις "παραδοσιακές" μεθόδους να τραβήξουν τα βλέμματα περαστικών. Οι εποχές όμως άλλαξαν και η διαφήμιση με αυτό τον τρόπο δεν δείχνει ελκυστική στα μάτια των πολλών. Σκουπιδαριό και θα έπρεπε να σέβονται όλοι το γεγονός πως τέτοιου είδους αφισοκόλληση με άδεια από την σημαία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα εδώ είναι Βαλκάνια! 

  • Σε συζητήσεις με τον δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κάρναβο βρίσκεται ο συνδημότης μας δημοσιογράφους κος Κωνσταντίνος Φειδόπουλος για "μεταδημότευση" και κάθοδό τους στις δημοτικές με την παράταξή του. Με αυτά που γίνονται στην κεντροδεξιά στην πόλη μας στο τέλος για να βρεθεί κάποιος σε θέση ευθύνης ο μόνος δρόμος είναι να κατέβει υποψήφιος σε άλλη πόλη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: