ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέα φωτογραφία του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου με δύο Αντιδημάρχους της διοίκησης Χατζηδάκη και έναν εντεταλμένο σύμβουλο της!

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Νέα φωτογραφία του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου με δύο Αντιδημάρχους της διοίκησης Χατζηδάκη και έναν εντεταλμένο σύμβουλο της!


Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Γιάννης Αντζινάς ανέβασε πριν λίγα λεπτά την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Την συνόδεψε μάλιστα γράφοντας : 

Και έχει ταγκάρει και τους πέντε που εικονίζονται σε αυτήν 



Πριν 5 ημέρες λογαριασμός στο facebook που διαχειρίζεται ένας εκ των παρεβρισκομένων έγραφε τα παρακάτω: 



Ευτυχώς στη διοίκηση Χατζηδάκη υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι "απάτριδες",  όχι δηλαδή πως έχουμε εμείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως υπάρχουν απάτριδες και άθεοι σε αυτή την παράταξη. Εκτός και θεωρείτε κάποιος μειωμένης ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ  επειδή δεν υιοθετεί τις ακραίες ρητορικές μίσους του "Αγίου" της Αγίας Μαρίνας , όπως αποκάλεσε συνδημότης μας τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου σε σχόλιο του στο facebook! 

Στην φωτογραφία έχουμε τρεις υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους σίγουρα,  και τον τέταρτο έως τώρα να μην έχει εκδηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να είναι. 

Σε κάθε περίπτωση το ανταποδοτικό κέντρο ανακύκλωσης οδεύει για αλλού αφού η πλατεία Ανεξαρτησίας φιλοξενεί μόνο μνημεία και παιδικές χαρές μαζί με τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων πέριξ της. 

Τι να το κάνουν οι Αγιομαρινιώτες το ανταποδοτικό κέντρο ανακύκλωσης;  Με την άτακτη υποχώρηση της διοίκησης στο θέμα αυτό δεν είδαμε και πόσοι τελικά ήταν αυτοί που δεν το ήθελαν. 

Εμείς στοιχηματίζουμε πάντως πως όπου και εάν το πάνε πάντα κάποιοι θα αντιδρούν! Εάν κάθε φορά που αντιδρούν μικροσυμφέροντα η διοίκηση τα ακούει θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδα που μας έχουν οδηγήσει στα σημερινά μας χάλια! 

Την Δευτέρα πόσα στοίχισαν στο δήμο μας οι ρομποτικοί κάδοι απορριμμάτων που δεν χρησιμοποιήθηκαν παρά ελάχιστα και κάποιοι θέλουν να τους πετάξουν στα σκουπίδια αφού επί 15 συναπτά έτη ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: