ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (17/4/2023)

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (17/4/2023)



  • Κοινή πορεία προς τις δημοτικές κάλπες προτείνει για τις παρατάξεις "Ηλιουπόλις - Ανθρώπινη πόλη" και "Φωτεινή πόλη" ο κος Δριμυλής με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείχνει να αντιλαμβάνετε πως ο πολυκερματισμός οδηγεί σε επανεκλογή της νυν διοίκησης και προτείνει πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ΝΙΚΗ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Δεν ξέρω βέβαια τι κοινά μπορούν να βρουν οι κος Δημήτρης Ευαγγέλου και Θεόδωρος Παπαδάτος εδώ δεν τα βρίσκουν Αραμπατζής και Ευσταθίου που ανήκουν και στον ίδιο πολιτικό χώρο ( ΝΔ ) θα τα βρουν οι Ευαγγέλου και Παπαδάτος που πιθανολογούμε με βεβαιότητα πως ανήκουν σε κόμματα που έως σήμερα δεν έχουν συνεργαστεί; 

  • Καλά εάν χάσει η ΝΔ την πρωτιά στο δήμο μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές από τα "άκρα" θα είμαστε για κλάματα!

  • Συμμορίες ανηλίκων συνεχίζουν να δρουν στην πόλη μας αφού τυγχάνει οι μικροί να μιμούνται τους μεγαλύτερους σε θέματα παραβατικότητας. 


  • Σε λίγες μέρες θα μπούμε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και στην πόλη μας θα βλέπουμε συχνά συναθροίσεις με υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων ακόμα και των εγκληματικών οργανώσεων που ευελπιστούν βάσιμα με αυτή την σάπια Δικαιοσύνη σε κάθοδο στις εκλογές. Γιατί ήταν ατυχές το να ρίχνει το πολιτικό σύστημα το μπαλάκι σε επίορκους δικαστές να αποφασίσουν για το ποια κόμματα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ποια όχι στις κάλπες. 

  • Ο Κανελλόπουλος με τα καθημερινά σχεδόν βίντεο στο youtube δίκαζε για δεκαετίες αλλά κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται γιατί η χώρα μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις σε θέματα προάσπισης των θεσμών. Άμα γεμίζεις τον στρατό με "Φλώρους" όχι μόνο θα συρθείς σε διαπραγματεύσεις με την γείτονα χώρα αλλά θα καταλάβεις πως δεν σου ανήκουν όσα για δεκαετίες παραμυθιάζεις τον λαό σου πως είναι δικά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: