ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άντε να το ξαναγράψουμε μπας και το καταλάβουν

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Άντε να το ξαναγράψουμε μπας και το καταλάβουν


Ο εικονιζόμενος μαζί με τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη είναι ο κος Γεώργιος Τρίχας  υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Νότιο Τομέα Αθήνας το 2019 και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Χατζηδάκη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Αυτό γράψαμε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας εδώ  γνωρίζουμε πολύ καλά το τωρινό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα Νότια Προάστια και σε καμία περίπτωση δεν γράψαμε οτιδήποτε λάθος. 

Το ψηφοδέλτιο που παρουσιάσαμε ήταν όπως γράψαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση του 2019 εμείς ουδέποτε γράψαμε κάτι που αποδείχτηκε λάθος και επειδή ο "αγανακτισμένος" αναγνώστης μας δεν ανήκει στον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ γιατί εμείς έχουμε τους τρόπους και "τρυπώνουμε" ως "παρακρατικοί" στα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τον πληροφορήσουμε πως σε συνομιλία μας με πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και συνυποψήφιό του τότε ο κος Τρίχας παραμένει ενεργός και συμμετέχων σε εκδηλώσεις του πολιτικού χώρου της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε αντίθεση με τον "αγανακτισμένο" Βορειοηπειρώτη που μετά το πέρασμα του από διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς ανάμεσά σε αυτούς και τους ΑΝΕΛ κατέληξε να παρακαλάει το κόμμα της Πατριωτικής Ένωσης να τον εντάξει στα ψηφοδέλτιά του! 

Καμία ιδεολογική σχέση δεν είχε ποτέ ο "αγανακτισμένος" με τον κ. Τρίχα και δεν κατανοούμε γιατί ενοχλήθηκε για την διαφήμιση που του κάναμε γιατί εμείς κάτι αρνητικό δεν γράψαμε!

Τέλος εάν και σίγουρα εμείς δεν κάνουμε κουμάντα στον "πατριωτικό χώρο" πληροφορήσαμε τους υπευθύνους του κόμματος για το "ξέσπασμα" του συνομιλητή τους και μας διαβεβαίωσαν πως δεν θα συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους με πρόσωπα που άλλωστε έχουν ανύπαρκτη διαδρομή στον πατριωτικό χώρο χωρίς εισαγωγικά γιατί εμείς ομολογούμε πως ακόμα και στο κόμμα Εμφιετζόγλου υπάρχουν πολλοί αγνοί πατριώτες και όχι μόνο πατριδοκάπηλοι. 

Άλλωστε εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα να γράψουμε πως και στο κόμμα που και εμείς ανήκουμε δηλαδή τη ΝΔ πατριδοκάπηλοι υπάρχουν και πολλοί καιροσκόποι που θυμήθηκαν τον πατριωτισμό ή ακόμα και τον εθνικισμό τώρα που έγινε μόδα. 

Τέλος η γνώμη μας για τον κ. Γιώργο Τρίχα είναι θετική δεν είμαστε από αυτούς που λένε τους Βορειοηπειρώτες Αλβανούς και σίγουρα κατανοούμε καλύτερα από όλους πως εκεί τους λένε Έλληνες και εδώ κάποιοι φασίστες Αλβανούς! 

Εμείς δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία και έχουμε καταδικάσει πολλάκις φορές ρατσιστικές συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: