ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" ανακάλυψαν πως ο δήμος Ηλιούπολης έχει ρυθμιζόμενες οφειλές!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Οι "ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" ανακάλυψαν πως ο δήμος Ηλιούπολης έχει ρυθμιζόμενες οφειλές!

 


Έχουμε γράψει άπειρες φορές για τις ρυθμιζόμενες οφειλές του δήμου μας σε ΔΕΚΟ που δεν είναι τωρινές αλλά αφορούν ΟΛΕΣ τις διοικήσεις .

Σχολεία , δημοτικά κτίρια, ΝΠΔΔ και δομές του δήμου μας έχουν φεσώσει εδώ και δεκαετίες τη ΔΕΗ αλλά μάλλον οι ΕΝΕΡΓΟΙ ήρθαν χθες στην πόλη και δεν γνωρίζουν. 

Έτσι με αφορμή ανάρτηση της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ (δες εδώ) κατηγορούν αυτόν που ρύθμισε τα χρέη αλλά όχι ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ που συνεχίζει να τα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ αφού η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας την ΣΤΗΡΙΖΕΙ! 

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ λοιπόν κος Θέμης Γιαννόπουλος ρύθμισε μια οφειλή και επί τέσσερα χρόνια πάλεψε και παλεύει να διορθώσει καταστάσεις που τον ξεπερνούν αφού για να τα βάλεις με την Σοβιετία θέλει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες. Ο κος Θέμης Γιαννόπουλος όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας πιστεύουν στη διατήρηση των δομών υπό κρατικό - δημοτικό έλεγχο κάτι που επιβαρύνει τις τσέπες όλων μας . 

Όχι όλων ΑΛΛΑ μόνο όσων φορολογούνται στη χώρα μας και όσων έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν φόρους και χαράτσια κάθε λογής που είναι απόρροια της νοοτροπίας κρατισμού που διαφεντεύει την πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ της πόλης μας. 

Έχουμε ζητήσει εδώ και πολύ καιρό από τις δημοτικές παρατάξεις να ενημερωθούν για τα ΧΡΕΗ του δήμου μας στις ΔΕΚΟ ( ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ) αλλά τις νοιάζει μόνο να λαϊκίζουν να χτυπάνε την πλάτη των εργαζομένων του δήμου μας και να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και λαϊκισμούς που δεν θα ωφελήσουν την χώρα μας. 

Ο δήμος Ηλιούπολης έχει μια Ιστορία για την οποία οι δημότες τους θα έπρεπε να ντρέπονται και όσοι είναι στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το πράττουν. 

Όλοι οι άλλοι αναπαράγουν ΜΥΘΟΥΣ και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ που δεν έχουν καμία σχέση με μια πραγματικότητα που μας έχει ξεπεράσει όλες και όλους μας. 

Ευτυχώς που στη διοίκηση του δήμου μας δεν είναι οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης ούτε οι "Ερυθροί Χμερ" συνοδοιπόροι τους. 

Και δεν θα είναι και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου αφού όσο διεφθαρμένοι και εάν είναι οι συνδημότες μας ως πλειοψηφία και μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ αντιλαμβάνονται πως η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ να διαχειριστούν την καθημερινότητά τους θα οδηγούσε σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ τον δήμο μας και τους υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ στην ανεργία! 

Αυτά από εμάς και προεκλογικά όπως κάναμε και το 2014 αλλά και το 2019 θα αναρτήσουμε μια σειρά από λογαριασμούς ΔΕΚΟ που "έπεσαν" στα χέρια μας και αφορούν ποσά τα οποία πληρώνουμε για να έχουν κάποιοι τίτλο προέδρου σε ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και συλλογικότητες που ούτε γραφεία δικά τους δεν ενοικιάζουν τους τα έχει παραχωρήσει με ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ όλων των δημοτικών συμβούλων η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας! 

Αυτά και ραντεβού στις κάλπες! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: