ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα ειδικής αγωγής στο δήμο μας - Δόθηκαν μετάλλια και διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα ειδικής αγωγής στο δήμο μας - Δόθηκαν μετάλλια και διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Ειδικής Αγωγής που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Ηλιούπολης, τον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. και το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια» στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BEACTIVE που στη χώρα μας συντονίζεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.Στην Κολύμβηση συμμετείχαν 9 Σύλλογοι με 90 παιδιά.
Στο BOCCE 4 Σύλλογοι και 70 παιδιά.
Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια & διπλώματα.


Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ), την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ, τα παιδιά του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και ιδιαίτερα τη Δ/ντρια κα Τούση Παρασκευή, για τη συμμετοχή και βοήθειά τους στη διεξαγωγή της δράσης.
Την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η σημασία παρουσίας Δομών ΣΥΔ (Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης), ΚΔΑΠ και ΚΔΗΦ (Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας) ΑμεΑ, σε κάθε Δήμο».

Ομιλητές

Γεώργιος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας,
Χριστίνα Σερέτη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης
Βασίλης Κασιμάτης, Πρόεδρος του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας και Διευθυντής Προγράμματος Special Olympics Ελλάδας.

Παρευρέθηκαν:
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γεώργιος Χατζηδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς, ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης, o βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, o Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας Παναγιώτης Κόκλας, ο Επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, η Πρόεδρος Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης Ιωάννα Σκλαβενίτη, η Αντιπρόεδρος Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης Γεωργία Λαγού, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Χριστιάννα Σκιαδά – Πομόνη, τα μέλη Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ Έλσα Στραβάκου και Ευαγγελία Μπάκολη και ο Πρόεδρος του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Βριλησσίων «ΚΡΙΚΟΣ» Κώστας Στρατηγόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλο και στον ομιλητή κ. Βασίλη Κασιμάτη από το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια», ενώ αναγόρευσε σε επίτιμα μέλη του τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Σταμάτη και τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 κα Φωτεινή Γεωργίου, η οποία με τους συνεργάτες της κάλυψε όλη την εκδήλωση για την εκπομπή της «Υγεία πάνω απ’ όλα».





Δεν υπάρχουν σχόλια: