ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξύπνησαν μετά το "κράξιμο" οι "αλληλέγγυες" της κακιάς ώρας!

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Ξύπνησαν μετά το "κράξιμο" οι "αλληλέγγυες" της κακιάς ώρας!


Ενώ στην περίπτωση της επιζώσας πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών του Σειρηνάκη και καταγγέλλουσας ακόμα και του ίδιου της του πατέρα για ΒΙΑΣΜΟ κάτι που δεν αποδείχτηκε στα δικαστήρια οι "αλληλέγγυες" έκαναν μέχρι και κινητοποίηση στην περίπτωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έκαναν μια απλή αναδημοσίευση από το Κέντρο Διοτίμα μην μπαίνοντας καν στην ουσία της υπόθεσης. 


Στην περίπτωση αυτή ο δράστης ή ο φερόμενος ως δράστης για να σεβαστούμε το τεκμήριο της αθωότητας του ευρωβουλευτή που μάλλον δεν σεβάστηκε ο ίδιος αφού στις πρώτες δηλώσεις του είναι εμφανές πως δεν κατανοεί καν γιατί πράγμα τον κατηγορούν θεωρώντας προφανώς πως η βελγική Δικαιοσύνη θα τον αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερο και ωραίο όπως κυκλοφορούν στη χώρα μας εκατοντάδες βιαστές ακόμα και ανηλίκων! 

Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν ΕΚΕΙ για να μας πουν την δική τους αλήθεια αλλά με βάση την εμπειρία μας από την παρουσία τους σε μια πόλη που είναι ΕΔΩ και θα έπρεπε λογικά να γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις οδηγούμαστε αβίαστα στο συμπέρασμα πως είτε είναι αφελείς είτε λαμόγια! 

Διαλέγουν και παίρνουν μαζί με τις ακολούθους τους που μάλλον τυφλωμένες από ιδεοληψία θεωρούν ίσως την κα Ελένη Χρονοπούλου νομικό τύπου Λεγάκη και την περίπτωση ίδια με της 19χρονης "σώθηκε" από τον πρώην αλλοδαπό σύντροφό της που είναι και ο μοναδικός που παραμένει ακόμα στη φυλακή! 

Τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν με την υπόθεση της κας Χρονοπούλου αφού ενδιαφέρονται πρωτίστως για τα της πόλης μη βλέποντας τι κυκλοφορεί σε αυτή για λίγο καιρό ακόμα! 

Γιατί μέσα στα όσα τραγικά θα συμβούν σε αυτή την προεκλογική περίοδο η πόλη μας θα απαλλαγεί από "βαρίδια" και αυτό θα το οφείλει κυρίως στο γεγονός πως η κυβέρνηση κάτι πρέπει να δείξει και στον τομέα της εγκληματικότητας. 

Και θα το δείξει παίρνοντας στο "λαιμό" της όσους έτσι και αλλιώς δεν θα κυκλοφορούσαν εκτός φυλακών σε κανένα δυτικό κράτος! 

ΥΓ: Σίγουρα υπάρχουν και αφελείς σε αυτή την πόλη αλλά όχι τόσο πολλοί για να καθορίσουν την πορεία της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: