ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στην οδό Πυθαγόρα το κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης έφυγε από κεντρικό σημείο για να πάει εκεί όπου δεν θα το βλέπει κανείς!

Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Στην οδό Πυθαγόρα το κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης έφυγε από κεντρικό σημείο για να πάει εκεί όπου δεν θα το βλέπει κανείς!


Πέριξ του νεκροταφείου τοποθετήθηκε το κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης για να μην το βλέπει άνθρωπος και να μην ανακυκλώσει κανείς! 

Οι λόγοι που έφυγε από την πλατεία Ανεξαρτησίας έχουν να κάνουν με τις αντιδράσεις του ιερέα της περιοχής που "αφόρισε" τους "απάτριδες" και "άθεους" της διοίκησης Χατζηδάκη για ακόμη μια φορά,  επειδή προφανώς και δεν μοιράζονται τις ίδιες καταστροφικές ιδέες με αυτόν για την πόλη μας. 

Τελικά τις μοιράστηκαν και "εξαγνισμένοι" από το μεγάλο "αμάρτημά" τους ετοιμάζονται μαζί να εκπονήσουν το επόμενο σχέδιο πενταετίας για το "καλό" της πόλης. 

Εισακούστηκαν για ακόμη μια φορά οι ακραίες φωνές από μια διοίκηση που έχει πετύχει να αλώσει όλες τις δημοτικές παρατάξεις και να νιώθει σίγουρη για την ΝΙΚΗ της στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. 

Για τον δεύτερο δεν ξέρουμε τι θα συμβεί μπορεί η πόλη επιτέλους να πάει μπροστά ή να γίνει και φωτεινή παραμένοντας όμως ίδια! 

Γιατί οι ίδιοι υπάλληλοι που σήμερα απέτυχαν θα διαχειριστούν και αύριο το μέλλον της πόλης και επειδή εμείς δεν τρώμε παπά δεν βλέπουμε και κανέναν να μας προτείνει κάποια διαφορετική ΛΥΣΗ στα προβλήματά μας πέρα από την ΜΙΑ και μοναδική που ζητάει στην ουσία να δουλεύουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ για τον δήμο μας. 

Ακόμα και οι επιχειρηματίες της πόλης ποντάρουν στην εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ ενώ ο αθλητισμός και ο πολιτισμός της έχουν αφεθεί εδώ και δεκαετίες σε κόκκινους και μαύρους φασίστες! 

Έως τις δημοτικές εκλογές θεωρούμε πως οι πάντες θα αντιληφθούν πως η επιλογή τους είναι στην ουσία ΜΙΑ και για τον λόγο αυτό και η δική μας επιλογή θα είναι "προβληματική" αφού καμία δημοτική παράταξη δεν υιοθετεί μέρος της δικής μας ατζέντας. 

Εμείς πρόβλημα εάν παραμείνει η ίδια διοίκηση δεν θα έχουμε για αυτό όσοι επιθυμούν αυτή να αλλάξει ας σοβαρευτούν και ας αλλάξουν πορεία. 

Και το 2019 κάποιοι πόνταραν σε γραφικούς ιερείς και προδόθηκαν ερχόμαστε πάλι το 2023 να μιλάμε για "επαναστάσεις" και "αλλαγές" που μάλλον περιμένουν να γίνουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων από κάποιο "θαύμα". 

Για εμάς η τοποθέτηση του κέντρου ανταποδοτικού κέντρου πέριξ του νεκροταφείου Ηλιούπολης αποτελεί μια "σοφή" λύση που δεν θα δυσαρεστήσει κανέναν και θα αποφέρει και πάλι την "τάξη" που κάποιοι έχουν επιβάλλει εδώ και δεκαετίες σε μια πόλη που ζει με ΜΥΘΟΥΣ και που ως πλειοψηφία δεν της αξίζουν καλύτερες διοικήσεις από όσες διαχρονικά είχε. 

Γιατί τώρα κάποιοι θα χρειαστούν να τρέχουν για να βρουν το ανταποδοτικό κέντρο ανακύκλωσης την στιγμή που ακόμα και για τα φρούτα και λαχανικά τους έχουν συνηθίσει να τους τα πηγαίνουν έξω από τις πόρτες των σπιτιών τους! 

Και μιλάμε βέβαια για τον "θεσμό" των λαϊκών αγορών που ταιριάζει απόλυτα σε ένα βαλκανικό κράτος της προηγούμενης 20ετίας αφού ακόμα εάν εξαιρέσεις την Ελλάδα και την Σερβία σε όλα τα άλλα βαλκανικά κράτη οι μετακινούμενες λαϊκές έχουν καταργηθεί με νόμους. 

Αυτά και αύριο πρώτα ο Θεός ξεκινάμε με ανάρτηση που θα διαβαστεί πολύ εάν δούμε πως σήμερα δεν πήγαμε όπως αναμέναμε θα την ανεβάσουμε και από σήμερα το βράδυ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: