ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο κος Θανάσης Βαμβίνης σύμφωνα με το ilioupolinews!

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο κος Θανάσης Βαμβίνης σύμφωνα με το ilioupolinews!


Η φωτογραφία είναι από το site του κ. Καραμαγκάλη το ilioupolinews.gr  από ρεπορτάζ του για την χθεσινή περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη μας. 

Και αφού μας δίνει το ρεπορτάζ με τις σχετικές φωτογραφίες για το κλίμα κατάνυξης και τον Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο , διαβάζουμε για όσους έδωσαν το παρών. 


Όπως βλέπετε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους περιλαμβάνετε και το ονοματεπώνυμο  του ιδρυτή του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κ. Θανάση Βαμβίνη. 

Δεν έχουμε λόγους να αμφισβητήσουμε αυτό τουλάχιστον το ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr και φυσικά εμείς δεν αιφνιδιαστήκαμε από το "τυπογραφικό λάθος" αφού βασική προϋπόθεση για να είσαι υποψήφιος δήμαρχος είναι να έχεις φροντίσει να φτιάξεις δημοτική παράταξη. 

Θα γίνει και αυτό θα πει κανείς αφού έως τον Οκτώβριο χρόνος "υπάρχει" αλλά σύμφωνα με τον σχετικό νόμο οι παρατάξεις θα πρέπει να έχουν καταθέσει τις υποψηφιότητες των δημοτικών τους συμβούλων έως τα τέλη Αυγούστου. Επομένως μένουν κάτι λιγότερο από πέντε μήνες για να συμβεί αυτό. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε ήδη επισημάνει δύο "φάουλ" για εμάς, (μικρό το κακό θα πει κάποιος)  της νέας "υποψηφιότητας" δημάρχου για την πόλη μας , και ευχόμαστε να μην τριτώσει το κακό εάν και εφόσον ο κος Βαμβίνης και οι συνεργάτες του προχωρήσουν σε ένα εγχείρημα που είναι φανερό πως κόβει τις ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για να υπάρξει κεντροδεξιός υποψήφιος στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Κάτι για το οποίο ουδείς Νεοδημοκράτης ή οπαδός του ευρύτερου κεντροδεξιού χώρου δεν πρέπει να αγνοήσει στις κάλπες. 

Αυτά τα ολίγα από εμάς και Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους. 

ΥΓ: Επομένως η καλή επιτυχία της κα Τσακογιάννη στην πρόσφατη συνέντευξή στο site της αφορούσε την συμμετοχή τους στις Αυτοδιοικητικές εκλογές , δεν θα δώσει εξετάσεις πανελλαδικές όπως νομίζαμε εμείς οι "αδαείς" για αυτό και βρήκε εξαιρετικές τις δράσεις μιας συλλογικότητας που συνδιοργανώνει με το δήμο συχνά -πυκνά εκδηλώσεις ακόμα και για τους ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΕΠΟΝ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: