ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παλιά η φωτογραφία του πατέρα Σεραφείμ με τους δύο Γεωργάκηδες ισχυρίζεται και μάλλον έχει δίκιο συνδημότης μας !

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Παλιά η φωτογραφία του πατέρα Σεραφείμ με τους δύο Γεωργάκηδες ισχυρίζεται και μάλλον έχει δίκιο συνδημότης μας !

 


Η φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του πριν 19 περίπου ώρες ο Αντιδήμαρχος κος Σταύρος Γεωργάκης με τον πατέρα Σεραφείμ και τον αδελφό του και πρώην δήμαρχο κ. Θεόδωρο Γεωργάκη είναι παλαιότερη! 

Αυτό μας διαβεβαίωσε συνδημότης μας που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην πόλη και του έχουμε εμπιστοσύνη όχι βέβαια πως είμαστε τίποτα αφελείς και πιστεύουμε στις "επαναστάσεις" του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου αλλά μας φαίνεται λογικό πως ακόμα και για αυτόν θα ήταν πάρα πολύ την μία μέρα να βρίζει την διοίκηση και την άλλη να φωτογραφίζεται με όσους την στηρίζουν από θέση ευθύνης ο ένας και όλοι θυμόμαστε την ΔΗΜΟΣΙΑ στήριξη του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη στον νυν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. 

Το ίδιο θα συμβεί και τώρα με την διαφορά πως ... σε άλλη ανάρτηση είναι μεγάλη Παρασκευή σήμερα δεν είμαστε και στις καλές μας και με το ζόρι γράψαμε και αυτή την ανάρτηση για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις από την προηγούμενή μας. Όπως κοινοποιήσαμε και την προηγούμενη θα κοινοποιήσουμε και αυτή και στην παλιά θα γράψουμε πως πρόκειται για φωτογραφία που έχει τραβηχτεί παλιότερα. 

Βέβαια στην πόλη μας πατέρας Σεραφείμ και πατέρας Στυλιανός υπηρετούν την δική τους "εκκλησία" η Ελλαδική Εκκλησία και η ηγεσία της δεν υιοθετεί "ψεκασμένες" αντιλήψεις και θεωρίες συνωμοσίας που διακινούν οι δύο αυτοί ιερείς μέσα από τα κηρύγματά τους. 

Ο πρώτος δηλώνει πως έχουμε ΧΟΥΝΤΑ! και ο δεύτερος εάν και επιστήμονας θεωρεί την πανδημία σχέδιο ελέγχου των ζωών μας και τα εμβόλια επικίνδυνα! 

Βέβαια κάθε ιερέας έχει το ποίμνιο του αλλά εμείς με πρόβατα δεν ασχολούμαστε και κυρίως δεν μπλέκουμε τα δόγματα με την πολιτική! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: