ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και αφού δεν κατάφερε το 2019 βγει βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα Νότια είπε να κατέβει με την παράταξη του νυν δημάρχου μπας και βγει δημοτικός σύμβουλος!

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Και αφού δεν κατάφερε το 2019 βγει βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα Νότια είπε να κατέβει με την παράταξη του νυν δημάρχου μπας και βγει δημοτικός σύμβουλος!

 


2.263 σταυρούς είχε πάρει εύκολα στις βουλευτικές κάλπες του 2019 υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο κος Γεώργιος Τρίχας εκ των ιδρυτών του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Ηλιούπολης. 


Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τις δημοτικές του Οκτωβρίου. Στην παρουσίαση που του έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος της πόλης μας αναφέρει: 

Υποδεχόμαστε σήμερα στην παράταξή μας έναν ακόμη ικανό άνθρωπο, έτοιμο να προσφέρει άμεσα και αποτελεσματικά στον τόπο μας, τον Γιώργο Τρίχα, ο οποίος συντάσσεται με τις θέσεις μας, μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες, τους ίδιους προβληματισμούς αλλά και το ίδιο όραμα με εμάς.
Με ήθος, συνέπεια και εργατικότητα ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Καλώς όρισες Γιώργο! Καλή επιτυχία!!
Σύντομο βιογραφικό
Ο Γιώργος-Ορέστης Τρίχας είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Χριστοπούλου και πατέρας δύο παιδιών, της Διονυσίας και του Ορέστη. Έλκει την καταγωγή του από τον Δήμο Φοινίκης της Βόρειας Ηπείρου.
Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.
Εργάζεται ως Διευθυντής σε πολυεθνική εταιρεία ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και είναι ιδρυτής εταιρείας πιστοποίησης.
Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Αλβανικά και Ισπανικά.
Έχει πλούσια δράση και παρουσία σε ομογενειακούς Συλλόγους. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος στο Βορειοηπειρωτικό Φόρουμ Ελλάδος, ενώ και είναι ένας εκ των ιδρυτών του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Ηλιούπολης.
Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ως ειδικός σύμβουλος για ζητήματα αποδήμου και ομογενειακού Ελληνισμού (2016-2018) , στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως εντεταλμένος σύμβουλος για τις υγειονομικές δομές (2015) και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως επιστημονικός συνεργάτης (2010).

Γιατί τονίζουμε την κομματική του ταυτότητα; Μα για να πάρει αρκετούς ψήφους από το 30%-35% των συνδημοτών μας που θα ψηφίζουν Αλέξη στις προσεχείς βουλευτικές κάλπες , να τον έχουν στα υπόψιν τους και τον Οκτώβριο! 

Για όσους πιστεύουν στις παρατάξεις πάνω από κόμματα και χρώματα μην μας πρήζουν από όλους τους χώρους έχει η παράταξη του νυν δημάρχου και οι άλλες ακολουθούν πιστά το πρότυπό της χωρίς να το πετυχαίνουν βέβαια! 

Εμείς δεν πιστεύουμε ούτε σε κυβερνήσεις συνεργασιών, ούτε σε διοικήσεις πασπαρτού , αλλά τέτοιες θα έχουμε. 

Aυτό είναι το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ από εδώ και πέρα , αυτοδυναμίες ΤΕΛΟΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: