ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ ο κος Νικόλαος Κυρίτσης

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ ο κος Νικόλαος Κυρίτσης

 


Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ilioupolinews.gr και την εφημερίδα ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη παραχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" επιτυχημένος επιχειρηματίας και εκπαιδευτικός κος Νικόλαος Κυρίτσης. 

Στη συνέντευξη αυτή που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ  εξηγεί και τους λόγους που είναι το ΝΑΙ στο υπερκομματικό κάλεσμα για συστράτευση του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη. 

Εμείς που δεν πιστεύουμε σε αυτό που έχει κυριαρχήσει ως μότο στην πόλη μας "πάνω από κόμματα και χρώματα" ( ευτυχώς υπάρχει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και εμείς και χαλάνε κάπως την "ομερτά" ) αναμένουμε να δούμε εάν οι συνδημότες θα πάνε στις κάλπες σκεπτόμενοι κομματικά ή θα εγκλωβιστούν σε λογικές που λένε πως το "καλό" της πόλης δεν έχει ιδεολογικό πρόσημο. 

Για εμάς έχει και εάν υπήρχε υποψήφιος δήμαρχος που "έφτυνε" τους αριστερούς ψηφοφόρους της πόλης μας θα ήταν δήμαρχος από τον πρώτο γύρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: