ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποιο μήνυμα πέρασε ο κος Χαρδαλιάς σήμερα στην Ηλιούπολη; ( Έχουμε την καλύτερη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την σημερινή του επίσκεψη)

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιο μήνυμα πέρασε ο κος Χαρδαλιάς σήμερα στην Ηλιούπολη; ( Έχουμε την καλύτερη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την σημερινή του επίσκεψη)

Οι φωτογραφίες   είναι από το site ilioupolinews.gr (όσοι μας διαβάζουν είχαν ήδη αντιληφθεί πως δεν θα πηγαίναμε σε ένα κάλεσμα που είχαμε πρώτοι διαφημίσει) αφού εγκαίρως είχαμε αντιληφθεί τι φιέστα έστησαν σήμερα για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά!

Άπαντες παρόντες λοιπόν δεξιοί - αριστεροί - κεντρώοι  σε μια λογική που εμείς αρνούμαστε να υπηρετήσουμε. 

Καλύτερα να μην ερχόταν στην πόλη μας ο κος Νίκος Χαρδαλιάς,  εάν 9 μέρες πριν τις εκλογές ήρθε να μας πει πως ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. 

Περήφανοι που δεν συμμετείχαμε σε μια κακοστημένη φιέστα με ελάχιστο κόσμο,  και προβληματισμένοι εάν εμείς που στηρίζουμε πάντα την ΔΕΞΙΑ,  αξίζει τον κόπο να πάμε στις κάλπες για να στηρίξουμε έναν  Χαρδαλιά! 

Ό,τι και να γράφουμε εμείς ο κος Νίκος Χαρδαλιάς και οι υποψήφιοί που επέλεξε για να απαρτίσει το ψηφοδέλτιο του,  τους "αγαπάνε" όλους στην πόλη μας. Περισσότερο όμως αγαπάνε όσους αλλάζουν "φανέλες" και δημοτικές παρατάξεις  όπως ο επικεφαλής τους! 

Κρίμα που δεν ήταν εκεί και ο κ.  Αλέξανδρος Μπουγάς για να τον αγκαλιάσει και αυτόν ο πρώην  περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του κ. Σγουρού,  κος Νίκος Χαρδαλιάς! 

Το ότι προέρχεται από τα «τσικό» της ΝΔ, την ΟΝΝΕΔ, δεν τον εμπόδισε ποτέ να μην διατηρεί καλές σχέσεις με τους πολιτικούς αντιπάλους, γιατί… ποτέ δεν ξέρεις. Κάπως έτσι το 1999, έχοντας κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στον Βύρωνα, επικεφαλής της παράταξης Εποχή Δημιουργίας, και χάσει στις εκλογές του 1998, πήγε στον δήμο Μεταμόρφωσης του ΠΑΣΟΚου δημάρχου, του αείμνηστου Τάκη Παπαχρυσάνθου, και ανέλαβε χρέη γενικού γραμματέα στον δήμο Μεταμόρφωσης. Η θητεία στα δημοτικά, σε μια άλλη πόλη από τη δική του και στο πλάι ενός πολιτικού αντίπαλου στρατοπέδου φαίνεται ότι τον βοήθησαν αρκετά, ώστε το 2002 να επαναδιεκδικήσει τον δήμο Βύρωνα και να τον κερδίσει.

Μετά από τρεις τετραετίες στον δημαρχιακό θώκο του Βύρωνα φαινόταν έτοιμος για να διεκδικήσει ένα σκαλί παραπάνω τόσο στην κομματική επετηρίδα όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σκόνταψε, όμως, στο σύστημα Σαμαρά, που δεν τον έβλεπε με «καλό μάτι». Ήταν και κάποιες περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη που απέκτησε κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του, οι οποίες κατά το τότε σύστημα της Νέας Δημοκρατίας θα λειτουργούσαν ως βαρίδια στην εξέλιξη του. Κανένα πρόβλημα για τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος μεταπήδησε στον υποψήφιο περιφερειάρχη με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό. «Ενώνουμε δυνάμεις» ήταν η λεζάντα στη σχετική φωτογραφία των υποψηφίων περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη. 

Τελικά η Δούρου τον υποχρέωσε το 2014 να είναι απλά περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, όμως ο… καλός δεν χάνεται. Ο Κώστας Μπακογιάννης, περιφερειάρχης τότε Στερεάς Ελλάδας, με τον οποίον διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, τον διορίζει εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας του. Το 1999 δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΔ και γραμματέας σε πράσινο δήμο, το 2014 περιφερειακός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ και γραμματέας σε γαλάζια περιφέρεια…

Μάλλον θα ακολουθήσουμε και εμείς το παράδειγμα του επιτυχημένου κ. Νίκου Χαρδαλιά που δεν κοίταζε κόμματα και χρώματα αλλά μόνο την καρέκλα! Βέβαια για εμάς δεν ήταν ποτέ ελκυστικές οι καρέκλες που μας πρότειναν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και φυσικά οι πιστοί σε Αρχές και Αξίες  σίγουρα δεν έχουν αντιληφθεί ( όπως εμείς οι αιθαιροβάμονες) πως ΔΕΞΙΟΙ -ΚΕΝΤΡΩΟΙ- ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ όλοι ίδιοι στο  ΦΑΪ ! 

Το μήνυμα που πέρασε σήμερα ο κος Χαρδαλιάς είναι πως ΤΖΑΜΠΑ δίνουμε ιδεολογικό πόσο μάλλον κομματικό πρόσημο σε μια εκλογική αναμέτρηση , που ακόμα και εάν  ο κος Ευαγγέλου να βγει δήμαρχος η ΝΔ θα πανηγυρίζει όπως πανηγυρίζει με τους Κωνσταντάτο και Κονδύλη σε Ελληνικό - Αργυρούπολη και Άλιμο! 

Οι πληροφορίες μας έφτασαν προχθές  το βράδυ για το τι θα συμβεί στην σημερινή εκδήλωση , τις επιβεβαιώσαμε και είπαμε να μην παραστούμε , γιατί ό,τι και εάν γράψουμε εμείς οι εικόνες μένουν και το site ilioupolinews.gr που αποφεύγει τα κομματικά πρόσημα "παίζοντας" με όλους , έχει αρκετές για να δείτε. 

Έχουμε και ενεργό url  αφού δικός μας σκοπός δεν είναι η "κλοπή" θεμάτων ή φωτογραφιών , αλλά η αφύπνιση "κοιμισμένων" που δεν βλέπουν πως αργά αλλά σίγουρα θα γίνουμε Αργυρούπολη - Ελληνικό , με ΠΑΣΟΚΟ δήμαρχο ανάλογου "διαμετρήματος"  με τον "πετυχημένο" Κωνσταντάτο που δουλεύει εδώ και 8 χρόνια τους δημότες του  πως θα δουν καζίνο! 

Αφού εάν αυτό δεν ξεκινήσει,  επένδυση στο δήμο του δεν θα υλοποιηθεί. Ήδη έχει περάσει μια 20ετια από όταν ακούσαμε για πρώτη φορά για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ,που δόθηκε σε ελληνική εταιρεία με "διεθνή" διαγωνισμό επί κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου προφανώς για να γεράσουμε έως ότου δούμε αυτή να υλοποιείται. Καθημερινά ο καθένας που περνάει από την παραλιακή μπορεί να δει πως δεν κινείται ΤΙΠΟΤΑ! 









Η καλύτερη φωτογραφία με διαφορά από την σημερινή επίσκεψη Νίκου Χαρδαλιά στην πόλη μας με δύο πρώην δημάρχους (Αναγνώστου - Γεωργάκης)  και τον νυν κ. Γιώργο Χατζηδάκη να χαμογελάει δίπλα στον επόμενο όπως όλα δείχνουν Περιφερειάρχη Αττικής.  Αυτή δεν θα την βρείτε στο ilioupolinews.gr για αυτό συνεχίστε να μας διαβάζετε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: