ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Πριν κατεβάσετε κάποιον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο καλό είναι να τον ρωτάτε εάν ξέρει τις περιοχές της πόλης μας και κυρίως εάν γνωρίζει πως τα περισσότερα εκλογικά τμήματα
υπάρχουν στην Αγία Μαρίνα ( όχι την εκκλησία την περιοχή).  Καλά μου μαζεύετε υποψηφίους των 50 ψήφων κάντε τους μάθημα μπας και φτάσουν το τριψήφιο την επόμενη φορά που θα κατέβουν και πάλι υποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι. 

  • Είναι πολιτική απρέπεια να γράφεις πως έφυγαν από την Αγία Μαρίνα οι της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" επειδή δεν τους θέλει ο κόσμος της περιοχής! Σε μερικές μέρες που η παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" θα τερματίσει κατά 99% πρώτη στην συγκεκριμένη περιοχή θα φανεί πως τελικά αυτούς που δεν θέλει η ΠΕΡΙΟΧΗ μας είναι όσους τερματίσουν από την πέμπτη θέση και ΚΑΤΩ! 


  • Οι κεντροδεξιοί της πόλης μας έχουν εκδήλωση σήμερα και θα δώσουν βροντερό παρών στην παρουσίαση του ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" της μοναδικής από τον χώρο μας που έχει προοπτική εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και έμπειρα και νέα στελέχη για να ασκήσουν διοίκηση. 


  • Οι "Φωτεινοί" πρέπει να "σκοτείνιασαν" χθες από την εκδήλωση του Γιάννη Πούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: