ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Πολιτικός πολιτισμός τα χρόνια πολλά Ευσταθίου σε ΔΗΜΟΣΙΑ θέα στο προφίλ της μαμάς του κ. Ψυρρόπουλου για την σημερινή ονομαστική του εορτή

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Πολιτικός πολιτισμός τα χρόνια πολλά Ευσταθίου σε ΔΗΜΟΣΙΑ θέα στο προφίλ της μαμάς του κ. Ψυρρόπουλου για την σημερινή ονομαστική του εορτή

 


"Χρόνια Πολλά Ελένη να τον χαίρεσαι" έγραψε στο προφίλ της κα Παπαδήμα ( μαμά του υποψήφιου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου) στην ανάρτησή της που εύχονταν για την ονομαστική του εορτή στον γιο της και συνοδεύονταν την σχετική της ανάρτηση  από μία φωτογραφία τους γεμάτη χαμόγελο. 

 


Σε κάθε περίπτωση και επειδή σε αυτή την πόλη "αναγκαστικά" θα συνυπάρξουμε και μετά τις δημοτικές εκλογές κρίνουμε θετική τα δημόσια χρόνια πολλά του υποψηφίου δημάρχου κ. Τάσου Ευσταθίου και φανταζόμαστε σε εμάς συμβαίνει πάντα πόσοι ακόμα από τους δημόσιους επικριτές του δεν πήραν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή. 



Εμείς ό,τι κάνουμε είναι ΔΗΜΟΣΙΟ και ΦΑΝΕΡΟ και χαιρόμαστε να βλέπουμε πως σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ακολουθεί την δική μας συνταγή. 

Πολιτικός πολιτισμός λοιπόν από τον κ. Τάσο Ευσταθίου λίγες μέρες πριν μάθουμε τους δύο που θα κονταροχτυπηθούν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με  "τρόπαιο" την καρέκλα του δημάρχου για τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: