ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Αφού σας ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά για τις επισκέψεις σας στο ιστολόγιό μας να σας μεταφέρουμε για ακόμη μια φορά πως εμείς δεν έχουμε αυταπάτες γνωρίζουμε ακριβώς ποιοι θέλουν να υπάρχει αυτό εδώ το κεντροδεξιό ιστολόγιο και ποιοι παρακαλάνε να μην υπήρχαμε! 


  • Ελπίζουμε να προλάβουμε να καλύψουμε και τις δέκα μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ( για δήμο και Περιφέρεια) έτσι οι αναγνώστες μας να έχουν ΣΑΦΗ εικόνα για το που οδηγούμαστε. Παράλληλα είμαστε χρήσιμοι σε όσους πάνε πάντα με τον ΝΙΚΗΤΗ αφού εμείς σας παρουσιάζουμε ένα θέμα με πειστήρια και δεν πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες αφού δημόσιες σχέσεις δεν κάνουμε. 


  • Δημήτριος Μπέγκας - Χρήστος Μαστραντώνης και Γιώργος Παπαζωγονόπουλος είναι χρήσιμες φωνές για το επόμενο δημοτικό μας συμβούλιο στο οποίο θέλουμε όσους υιοθετούν πράγματα από την δική μας ατζέντα και κανέναν άλλο! Σε εμάς είναι πολύ εύκολο να διαφημιστεί κανείς χωρίς να ξοδέψει ούτε μισό ευρώ αρκεί να υιοθετήσει κάτι από τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις μας για τα σοβαρά θέματα της πόλης μας και αμέσως έγινε πρωτοσέλιδο! 


  • Επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα ή μάλλον ο ΜΥΘΟΣ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας με κύριο στόχο να εγκλωβιστούν κεντροδεξιές ψήφοι σε ανώφελους αγώνες που δεν θα οδηγήσουν ΠΟΥΘΕΝΑ πέρα στην περαιτέρω απαξίωση του δήμου μας. Γιατί σε έναν δήμο ΚΛΕΦΤΗ ουδείς επιχειρηματίας θα επενδύσει φοβούμενος πως τα χρήματα της επένδυσης του θα ΧΑΘΟΥΝ! 

  • Όταν το Ελληνικό θα έχει καζίνο εμείς θα έχουμε το ρέμα της Πικροδάφνης να το ξεχορταριάζουμε ! Βέβαια εάν συνεχίσουμε έτσι θα έχει μετατραπεί σε ολοένα και περισσότερο ανοιχτό σκουπιδότοπο. 

  • Το Σάββατο στην πόλη μας ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής κος Νίκος Χαρδαλιάς διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: