ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Σε μερικές μέρες η κεντροδεξιά της πόλης μας θα δει και πάλι υποψήφιο δήμαρχο από τον δικό της χώρο στον δεύτερο γύρο!

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Σε μερικές μέρες η κεντροδεξιά της πόλης μας θα δει και πάλι υποψήφιο δήμαρχο από τον δικό της χώρο στον δεύτερο γύρο!

Σε δύο εβδομάδες θα αποφασίσουμε ποιους θέλουμε να στείλουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο αφού όπως όλα δείχνουν κανένας υποψήφιος δήμαρχος δεν έχει αποδοχή της τάξεως του 43% και έτσι θα χρειαστεί να πάμε και δεύτερη Κυριακή στις κάλπες. 

Όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ την πρώτη Κυριακή με μόνο να επομένη να μάθουμε ποια θα είναι η ΝΙΚΗΤΡΙΑ παράταξη του δεύτερου γύρου όπου θα βγάλει 21 δημοτικούς συμβούλους από σύνολο 35!

Σε απλά ελληνικά ο επόμενος δήμαρχος θα είναι για ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ο μοναδικός κουμανταδόρος και δεν θα έχει την ανάγκη να υποκύψει σε ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ όπως συνέβη αυτή την τετραετία που στην ουσία πέρναγε τις αποφάσεις του με ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ από τα δημοτικά συμβούλια αφού καμία από τις δημοτικές παρατάξεις εκτός από τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ δεν έβαλε πλάτη και δεν στήριξε την νυν διοίκηση. 

Άρα το πάνω από κόμματα και χρώματα δεν ενθουσίασε όσους αναζητούν ΚΑΡΕΚΛΑ δημάρχου και δεν αρκούνται σε αυτή ενός Αντιδημάρχου!

Σε αυτή την πόλη γεννήθηκα και ζω μισό αιώνα και σίγουρα έχω ζήσει χειρότερες δημαρχίες από αυτή που εκπνέει στις 31/12/2023. Έχω ζήσει δημάρχους πραγματικά αυταρχικούς , ΣΟΒΙΕΤΙΑ που δεν υπολόγιζε ΤΙΠΟΤΑ και διοικήσεις που έφεραν την πόλη μας στο σημείο από όπου την παρέλαβε ο κος Χατζηδάκης . 

Μια διοίκηση άτολμη που δεν θέλησε τις ΡΗΞΕΙΣ και που μερικές μέρες πριν τις εκλογές καταλαβαίνω πως έχει ήδη αντιληφθεί πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ την έφαγε! 

Όλα δείχνουν πως ακόμα και εάν η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" αγγίξει ακόμα και το 30% στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών θα χάσει από τον δεύτερο ακόμα και εάν αυτός είναι η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης! 

Φυσικά και δεν θα είναι η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης δεύτερη δύναμη στην πόλη μας αλλά σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ακόμα μια διοίκηση που "θάφτηκε" από όσους άφησε να "ανθίσουν"  στην σύντομη θητεία της. 

Με τα σημερινά δεδομένα θα είναι κρίμα εάν στις 8 Οκτωβρίου οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της πόλης μας δεν στείλουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών έναν μετριοπαθή πολιτικό που δεν έκρυψε ποτέ την κομματική του ταυτότητα και που παλεύει και έχει δημιουργήσει μια παράταξη ανεκτική σε κάθε συνδημότη μας που θέλει να προσφέρει στην πόλη και όχι να ζει παρασιτικά εις βάρος των πολλών. 

Σίγουροι πως αυτή την φορά η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ της πόλης μας θα μπει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,  καλούμε όσους παλιούς συναγωνιστές βρίσκονται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας να αλλάξουν θέση αφού οι καιροί άλλαξαν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: