ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μια άκρως επιτυχημένη προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Γιώργος Φύτρος

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Μια άκρως επιτυχημένη προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Γιώργος Φύτρος

 


Στη γνωστή επιχείρηση της πόλης μας "Θύμησες του 80"   πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κος Γιώργος Φύτρος  και κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ κόσμο. 


Οι καλεσμένοι άκουσαν μια δυναμική ομιλία ενός νέου ανθρώπου με επώνυμο που έχει βαριά ιστορία στην πόλη μας. Ο κος  Γιώργος Φύτρος είναι συγγενής του αείμνηστου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Φύτρου,  εκδότη τοπικής εφημερίδας που έγραψε την δική του Ιστορία και τιμήθηκε για την συνεισφορά του στα κοινά της πόλης  με ονοματοδοσία οδού από τον δήμο μας. 

Δεν έχουμε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση γιατί δεν ήμασταν παρόντες στο μαγαζί του φίλου μας κ. Λαγού αλλά τα "μάτια" μας και τα "αυτιά" μας στην πόλη είναι παντού και μας ενημέρωσαν σχετικά για την επιτυχία της εκδήλωσης. 

Την εκδήλωση όπως ήταν λογικό χαιρέτισε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κος Στάθης Ψυρρόπουλος που στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Φύτρου έκανε μια άριστη επιλογή για το ψηφοδέλτιό του. 

Επειδή είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τον θείο έναν δημοκρατικό άνθρωπο με ΔΥΝΑΜΙΚΗ προσωπικότητα και ΑΠΟΨΗ ευχόμαστε στον Γιώργο να πάρει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του και να τον δούμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο αφού μέσα από την ομιλία του "ξεχείλισε"  η αγάπη του για την πόλη μας αλλά κυρίως φάνηκαν οι γνώσεις του για ένα σωρό προβλήματά της που απαιτούν λύσεις. 

Όμως πριν από αυτό χρειάζεται να τα έχεις εντοπίσει και κυρίως να έχεις "εντοπίσει" την πηγή του "κακού" και ο κος Γιώργος Φύτρος έδειξε ό,τι τα γνωρίζει και δεν ασχολείται επιδερμικά όπως οι περισσότεροι με τα κοινά! 

Αφού του ευχηθούμε καλή προσωπική επιτυχία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές να σας "αποκαλύψουμε" για όσους αναζητούν τάχα τον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου και τάχα δεν τον βρίσκουν πως μένει στην οδό Γεωργίου Φύτρου 33!



Δεν υπάρχουν σχόλια: