ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχει ξεφύγει τελείως το πράγμα με πανό και κιόσκια η πόλη έχει μετατραπεί σε καρνάβαλο!

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Έχει ξεφύγει τελείως το πράγμα με πανό και κιόσκια η πόλη έχει μετατραπεί σε καρνάβαλο!

 Περνάς την μία μέρα από τα Αστυνομικά και βλέπεις πανό του Στάθη Ψυρρόπουλου πας την επόμενη και στο ίδιο σημείο βλέπεις πανό της παράταξης του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη! 

Αλλά και τα κιόσκια για τα οποία έχει αποφασίσει η διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου μας που θα τοποθετηθούν είδαμε κιόσκι μέσα στο γκαζόν! 

Δεν ξέρουμε εάν κάποιοι συνδημότες μας αποφασίζουν ποιον θα επιλέξουν για δήμαρχο κοιτώντας πανό , κιόσκια και στάσεις λεωφορείων αυτό που ξέρουμε και μπορείτε να το δείτε και εσείς κάνοντας μια βόλτα στην πόλη μας είναι πως αυτή έχει καταντήσει ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ! 

Τις επόμενες μέρες η έτσι και αλλιώς ελλιπή καθαριότητα της πόλης μας θα επιβαρυνθεί από την ρίψη τόνων προεκλογικού υλικού στην προσπάθεια κάποιων να διαφημιστούν. 

Εκτός από εμάς εδώ μόνο ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έχει ΔΗΜΟΣΙΑ αναφερθεί σε αυτή την κατάντια που θα διαρκέσει ακόμα έως και τις 15 Οκτωβρίου αφού μετά κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Το θέμα αυτό είχε συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο με την πρόταση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας να αφήνει αδιάφορους όσους είναι συνηθισμένοι να ασκούν κριτική στην εκάστοτε διοίκηση και να μην βάζουν "πλάτη" για τίποτα ούτε για τα αυτονόητα! 

Δεν θεωρούμε πως οι εκλογές αυτές θα κριθούν από  την αφισσορύπανση , τα πανό ή τα κιόσκια άλλωστε εδώ και χρόνια το "παιχνίδι" δεν παίζετε εκεί αλλά στα ΜΜΕ εκεί που η προβολή στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα η "πλύση εγκεφάλου" βγάζει δημάρχους και όχι μόνο! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: