ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μπέρδεψε την παράταξη με την οποία κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κος Κωνσταντίνος Μπώκος και την έγραψε ως "Πρώτα η Ηλιούπολη" !

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Μπέρδεψε την παράταξη με την οποία κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κος Κωνσταντίνος Μπώκος και την έγραψε ως "Πρώτα η Ηλιούπολη" !

 

Άμα ψηφίζεις επί 9 χρόνια Βαλασόπουλο για δήμαρχο , όταν κατεβαίνεις υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με "κεντροδεξιά" παράταξη αυτά παθαίνεις! 

Γαβριήλ Αραμπατζής - Πρώτα η Ηλιούπολη γράφει μπερδεύοντας τον επικεφαλής του με μια παράταξη η οποία τον είχε συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης με τις ψήφους και της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" όταν έγινε η επιλογή του Γαβριήλ Αραμπατζή για την συγκεκριμένη θέση! Ένας θεσμός που απέτυχε αφού καμία βοήθεια δεν είδε κανείς και μηδενική συμπαράσταση. Άλλη μία "ανεξάρτητη αρχή" που δεν πρόσφερε παρά ελάχιστα πράγματα. 

Γιορτάζει σήμερα ο κος Στάθης Ψυρρόπουολος αλλά εντάξει τέτοιο "δώρο" από απροσεξία δεν το περίμενε από υποψήφιο άλλης παράταξης ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: