ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μάγκες ανοίξτε όσα περισσότερα εκλογικά κέντρα μπορείτε και γράψτε την σχετική εκλογική νομοθεσία στα παλιά σας υποδήματα!

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Μάγκες ανοίξτε όσα περισσότερα εκλογικά κέντρα μπορείτε και γράψτε την σχετική εκλογική νομοθεσία στα παλιά σας υποδήματα!

Διαβάζουμε στο ilioupolinews.gr πως η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" έφτιαξε και δεύτερο εκλογικό κέντρο στην καρδιά της πόλης αλλά πουθενά ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ πως κάθε δημοτική παράταξη δικαιούνται να έχει ένα μόνο εκλογικό κέντρο! 

Βέβαια σε ένα δήμο με νομικούς συμβούλους που έχουν γίνει αρνητικό θέμα στο μεγαλύτερο site των Νοτίων Προαστίων και που ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις βγήκαν με δελτίο τύπου τους και στήριξαν ήταν σίγουρο πως η πόλη θα μετατρέπονταν σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ για να ταιριάζει στην συνολική εικόνα που δείχνει η πλειοψηφία των συνδημοτών μας στις κάλπες όπου ψηφίζει κατά παράδοση κάποιον χειρότερο δήμαρχο από αυτόν που ήδη έχουμε. 

Δεν ξέρουμε εάν τον βοηθήσει τον δήμαρχο να κρατήσει καρέκλα το δεύτερο εκλογικό κέντρο και αφού είμαστε μπ@ρδ@λο ας ανοίξουν και οι υπόλοιποι από δύο - τρία ο καθένας. 

Με 9 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 2 εκλογικά ο καθένας δεν θα μείνει ξενοίκιαστο κανένα άδειο κατάστημα και θα τονωθεί για ένα μήνα και η τσέπη των ιδιοκτητών!

Σε κάθε περίπτωση και επειδή διαφήμιση στην ουσία τους κάνουμε γνωρίζοντας πως ουδείς επικεφαλής θα καταφύγει σε μια Δικαιοσύνη που θα αποφανθεί όταν λήξει η θητεία του επόμενου δημάρχου καλούμε τους συνδημότες μας να στηρίξουν όσους δεν προκαλούν παραβιάζοντας μια νομοθεσία που και για εμάς είναι λάθος αφού με τα χρήματα που ορίζει ως δαπάνη των παρατάξεων για τις δημοτικές εκλογές δεν μπορείς να κάνεις ούτε τα βασικά! 

Έχουμε μια εκλογική νομοθεσία που παραβιάζεται σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και ένα κράτος που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ εμμένει σε έναν εκλογικό νόμο που παραβιάζεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση πρωτίστως από τους εκλεκτούς της κυβέρνησης. 

Θα σας ανεβάσουμε πως έχει "ντύσει" την Αθήνα ο νυν δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και πως η κατάφορη αυτή παραβίαση γίνεται αποδεκτή από όλους πλην τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ στους οποίους δεν έδωσαν ούτε εκλογικά περίπτερα! 

"Σκούζουν" οι φασίστες για την κατάφορη παραβίαση του εκλογικού νόμου και εμείς που δεν θέλουμε να ταυτιστούμε με κάποιους που έτσι και αλλιώς δεν έχουν τύχη καλούμε άπαντες να ντύσουν όλη την πόλη στα χρώματα της δικής τους παράταξης αφού έτσι και αλλιώς το κράτος έχει ορίσει κανόνες που δεν εφαρμόζει ουδείς και το κυριότερο δεν μπορεί το ίδιο να επιβλέψει με τα μικρά χρηματικά πρόστιμα που έχει ορίσει για αυτές τις περιπτώσεις. 

Έτσι και το ilioupolinews.gr  καλά κάνει και διαφημίζει το νέο εκλογικό κέντρο αφού και εμείς που τους "κράζουμε" όσους έκαναν την πόλη μας καρνάβαλο σε αυτή την προεκλογική περίοδο τους οδηγούμε ποιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους που είναι η δημαρχιακή καρέκλα. 

Και αυτή στις καπιταλιστικές δυτικές κοινωνίες στοιχίζει μερικές χιλιάδες ευρώ που βγαίνουν άνετα σε μια πενταετή θητεία όπου με ισχυρή πλειοψηφία 21 δημοτικών συμβούλων θα διαχειρίζονται τα χρήματα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας όπως γουστάρουν! 

Αυτά και ψηφίστε όποιον σας ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μην πιστεύετε στα ταξίματα αφού αυτά μπορεί να μην τηρηθούν μόλις πιάσουν καρέκλα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: