ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Οι "αλληλέγγυες" θέλουν λέει "Φωτεινή πόλη" σε όλα τα επίπεδα! Αυτές που τρομοκρατούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ και που έως χθες συνδιοργάνωναν εκδηλώσεις με έναν δήμαρχο που έως πρότινος  έβριζαν! Είναι αυτές που εξακολουθούν και έχουν στην ομάδα τους στο facebook  την πρώην υποψήφια βουλεύτρια της Χρυσής Αυγής του 2019 ,  αφού δεν έχουν καμία ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ , τους ενδιαφέρουν μόνο τα μεροκάματα!  Τα έβαλαν μάλιστα και με τον νέο επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Στάθη Ψυρρόπουλο θεωρώντας ως "ξανθιές" πως το deal με το ΕΝΑΚ και τον Γιάννη Πούλο το έκανε αυτός και όχι ο πρώην δήμαρχος. Πάντως με μια ματιά στην ομάδα τους βλέπεις πως το 80% όσων συμμετέχουν σε αυτή με τον "Στάθη" χορεύει αλλά άμα είσαι ταυτόχρονα κομμουνίστρια , καπιταλίστρια και πάνω από κόμματα και χρώματα μπορείς να "κάψεις" μετά τον Αθανάσιο Βαμβίνη και τον Δημήτρη Ευαγγέλου που έχει τοπικό ΜΜΕ που τον προβάλλει δεν είχε ανάγκη να προβληθεί από την "αλληλέγγυα". 
  • Οι στοιχηματικές έπεσαν έξω το 2019 εμείς φυσικά και δεν θεωρούμε πως όποιος πέσει μια φορά έξω θα πέφτει συνέχεια και για τον λόγο αυτό έως την δημοσιοποίηση κάποιας δημοσκόπησης κρατάμε μικρό καλάθι αφού είναι ΛΟΓΙΚΟ πως όποιος "χάνει" από τις προβλέψεις διαμαρτύρεται και προσπαθεί να τις απαξιώσει. Αυτό προσπάθησαν και δύο χρόνια με εμάς αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Stoiximan και η Novibet  θα υπάρχουν και αύριο και θα πληρώνουν όσους έχουν σωστές προβλέψεις αυτοί θα εξαφανιστούν στις 9 Οκτωβρίου. Άρα δεν απαξιώνουμε εταιρίες που έτσι και αλλιώς δεν είναι δυνατόν να απαξιωθούν αλλά τρέχουμε για να τις διαψεύσουμε πράγμα δύσκολο δεν θα πληρώσουν ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ του 12 ή του 25 άμα ήταν θα είχαν κλείσει ήδη. Σήμερα μάλιστα παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τις αλλαγές αποδόσεων στη Novibet που δείχνουν ντέρμπι στον δεύτερο γύρο και όχι περίπατο Χατζηδάκη! 



  • Οι μισοί Κεντροδεξιοί της πόλης μας να ψηφίσουν τον Τάσο Ευσταθίου τον στέλνουν στον δεύτερο γύρο εάν δεν μπορούμε να πείσουμε Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες να πράξουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ εμείς φταίμε και ουδείς άλλος. Και για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να ξεπεράσουμε το "δόγμα" πάνω από κόμματα και χρώματα και όχι να το προβάλλουμε ως κάτι το ΘΕΤΙΚΟ! 

  • Βάλτε στα εκλογικά σας κέντρα σημαίες κομμάτων και αφήστε τους πάνω από κόμματα και χρώματα αλλιώς θα τους δείτε και πάλι σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ! 


  • Μας μπέρδεψε λίγο ο Νίκος Σαργκάνης με τις επιλογές του στην Ηλιούπολη αλλά δεν είναι και ο μόνος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Χαρδαλιά που γυρίζουν από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό κέντρο και εάν τους άφηναν θα άφηναν φυλλάδια και ψηφοδέλτια και σε αυτά της Λαϊκής Συσπείρωσης! 

  • Σωστά διαμαρτύρεται αναγνώστης μας για το ατόπημα του ΓΣΗ που δέχθηκε στην ημερίδα που συνδιοργανώνει με τον δήμο Ηλιούπολης για την σχολική βία να έχει ως συντονίστρια την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" κα Μπισμπίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: