ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μεγάλη συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Ποτέα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγάλη συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Ποτέα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας

 

Την μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κατά την διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου και έως σήμερα , πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Κώστας Ποτέας. 

Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό καφέ της πλατείας Ανεξαρτησίας,  και οι εκατοντάδες παρεβρισκόμενοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον κ. Ποτέα έφυγαν αποφασισμένοι στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου να ψηφίσουν τον δικό του Κώστα , και μαζί με αυτόν να παλέψουν για την μεγάλη ανατροπή. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής (Κεντρικός Τομέας) ο συνδημότης μας Παρασκευάς Γιαννόπουλος και ο Νίκος Σαργκάνης. 

Ο δεύτερος έκανε σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση και ευχήθηκε στον κ. Ποτέα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του. Η εκδήλωση είχε οργανωθεί ΑΨΟΓΑ και σε όλους τους παρεβρισκομένους μοιράστηκε συμβολικά σακούλα ανακύκλωσης , μαζί με διαφημιστικό υλικό του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου. 









Το ακροατήριο δεν ήταν από αυτό που εμείς συναντάμε στις εκδηλώσεις που πηγαίνουμε και ελάχιστοι γνώριζαν το ΔΕΞΙΟ ιστολόγιό μας. Οι περισσότεροι ήταν Αγιομαρινιώτες που ανήκαν στο χώρο του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ και αυτό είναι σημαντικό για μια παράταξη που εδώ και χρόνια ο επικεφαλής της ενώ ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο έχει ως σλόγκαν του το "πάνω από κόμματα και χρώματα" αφού θεωρεί πως τα προβλήματα των δημοτών μας δεν έχουν χρώμα και κόμμα. Σε αυτό διαφωνούμε πλήρως τα προβλήματα έχουν και κόμμα και χρώμα αφού στα σημερινά μας χάλια φτάσαμε από όσους πίστευαν πως δεν είχαν! 

Άρα η επιλογή του ήταν σωστή αφού η προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του συνδημότη μας κ. Κώστα Ποτέα που τονίζει πως δεν είναι  πολιτικός αλλά ΠΟΛΙΤΗΣ προσθέτει ψήφους από έναν χώρο που σίγουρα λείπουν από την παράταξη. 













Ο κος Ποτέας όχι μόνο γέμισε όλα τα καθίσματα της καφετέριας αλλά ίσως έδειξε τον δρόμο για να κερδηθεί μια δύσκολη περιοχή  όπως αυτή της Αγίας Μαρίνας. 

Σίγουρα η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχής,  και το μήνυμα έφτασε στα αυτιά όσων ακούγοντας τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου από τα γειτονικά άδεια εκλογικά τους γραφεία , άρχισαν να καταλαβαίνουν μια δυναμική που εάν συνεχιστεί θα στείλει την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Στην εκδήλωση εκτός από εμάς ήταν ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας ΗΛΙΟΤΥΠΙΑΣ και του site ilioupolinews.gr  κος Γιάννης Καραμαγκάλης καθώς και ο κος Τάκης Παπαδόπουλος ιδιοκτήτης του site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με την σύζυγό του κ. Καλλιόπη Μπενά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: