ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Σύλλογος Αρκάδων φέρνει τον Μπάμπη Τσέρτο την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό αναψυκτήριο με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σύλλογος Αρκάδων φέρνει τον Μπάμπη Τσέρτο την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό αναψυκτήριο με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

 

Επιλογή μέρας όπου έτσι και αλλιώς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό αναψυκτήριο επέλεξε ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης για να πραγματοποιήσει Αρκαδική - Ρεμπέτικη Βραδιά με ώρα έναρξης τις 20:30! 

Έξυπνη κίνηση αφού τελειώνοντας την ομιλία που έχει προγραμματίσει για εκείνη την μέρα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Γιάννης Πούλος κάποιοι θα κατηφορίσουν για να παρακολουθήσουν την Ρεμπέτικη βραδιά! 



Την ίδια μέρα το πρωί στο αναψυκτήριο θα πραγματοποιήσει την δική του προεκλογική συγκέντρωση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Μαρίνος Μπασούρης που έχει δύσκολο έργο αφού το να στείλεις δύο φορές τους συνδημότες μας στον ίδιο χώρο ( πρωί- βράδυ) δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. 


Και από τις τρεις αυτές εκδηλώσεις θα έχουμε φωτορεπορτάζ την επόμενη μέρα ίσως και την ίδια ιδίως εάν δεν έχουμε κάτι "δυνατό" να παίξουμε. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως σε εμάς πουλάνε κυρίως οι καταγγελίες και ΠΑΝΤΑ αναρτήσεις που αφορούν τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα. Στις 10 δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομάδας οι τέσσερις αφορούν αυτόν στην χειρότερη των περιπτώσεων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: