ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Νάντια Μπαράκου: Δεν μπορείς να καταδικάζεις διαρκώς κάτι ,χωρίς να προσπαθείς να το αλλάξεις

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Νάντια Μπαράκου: Δεν μπορείς να καταδικάζεις διαρκώς κάτι ,χωρίς να προσπαθείς να το αλλάξεις


Κίνητρο μου είναι να περάσω από την κριτική στην δράση ,στο πλαίσιο μιας νέας κουλτούρας στην σχέση Δήμου και δημότη .
Ανοιχτά ,ομαδικά και προοδευτικά με γνώμονα το συμφέρον της Ηλιούπολης .

Στο πρόγραμμά του ο συνδυασμός μας Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά φέρνει νέες προτάσεις συνεχώς όπου πρωτοτυπεί ,έχουν ήδη αναφερθεί κάποιες δημόσια στην προχθεσινή μας εκδήλωση -παρουσίαση των υποψηφίων υπό του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου ,όπως:
 
Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΆΣ
Οι δράσεις πολιτισμού που έχουν ήδη κατατεθεί (και είναι αρκετές για όλες τις εποχές ) και διαφοροποιούν την γκρίζα π.χ. Χριστουγεννιάτικη Ηλιούπολη (έρχεται σύντομα η εορταστική περίοδος ) σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στα πλαίσια εκδηλώσεων με τον αέρα μιας Ευρωπαϊκής Σύγχρονης πόλης των Νοτίων προαστίων με πολλαπλά event όπου θα πραγματοποιούνται παράλληλα σε όλη την πόλη μας,σε όλες τις γειτονιές μας
Στην γιορτή της δικής μας πια εορταστικής πόλης ως πόλου έλξης επισκεπτών και οικονομικής άνθησης της :
ΤΗΝ
 
""ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ -ΝΥΧΤΕΣ ΘΑΥΜΆΤΩΝ """
Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Τουρισμού Διοργάνωση φεστιβάλ "" Οινογνωσίας -Διατροφής -Τουρισμός "" ως μορφή εξωστρέφειας .
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι προτεινόμενες δράσεις έχουν ως σκοπό την αναγέννηση από μια "γκρίζα " πόλη σε μία νέα χαρούμενη "ανοιχτή " Ηλιούπολη .
Τις καινοτόμες μελέτες του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του πράσινου και της αισθητικής της πόλης μας συντόμως ανακοινώσιμες ..
Στα πάρα πολλά κι ενδιαφέροντα όπου θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και κατά την επίσημη ανακοίνωση μας όπως ακόμη :
Μελέτη πιθανής υπόγειας σύνδεσης της οδού Βούλγαρη με την οδό Ομονοίας (κάτωθεν της Λ.Πρωτόπαππα) προς αποφυγήν ατυχημάτων και ελάφρυνση της κυκλοφορίας. Αυτόματα δημιουργείται η πιθανή δυνατότητα κατόπιν εξειδικευμένης μελέτης της δημιουργίας νέων θέσεων πάρκινγκ (β υπόγειο -επίπεδο) κάτω από το ήδη υπάρχον πάρκινγκ του Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης μας .Διπλή η ωφέλεια




Η συστηματική με ακτινωτά δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας και διασύνδεσης με ΜΕΤΡΟ ,ΔΟΥ Ηλιούπολης,Κέντρο Υγείας,Αστυνομικό Τμήμα,κέντρο πόλεως κλπ σε τακτικά χρονικά διαστήματα με μικρά και ευέλικτα ,οικολογικά ή ηλεκτρικά λεωφορεία





Και ακολουθούν οι αρκετές προτάσεις μας ..

Με δράση λοιπόν και όχι αντίδραση .
Με σωφροσύνη ενάντια στην αμετροέπεια και αλαζονεία και πάντα με σεβασμό στον συνδημότη ,φίλο ,συγγενή ,συμμαθητή ,συνάνθρωπό μας .

ΕΜΕΙΣ θα συνεχίσουμε διότι ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

ΕΣΕΙΣ να μας δώσετε την ετυμηγορία με την στήριξη σας να ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ.

Νάντια Μπαράκου 
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 


Δεν υπάρχουν σχόλια: