ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέπτεται την πόλη μας για να συνομιλήσει με τους δημότες μας

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέπτεται την πόλη μας για να συνομιλήσει με τους δημότες μας

 




Συζήτηση με κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας και φυσικά τους δημότες θα έχει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κος Νίκος Χαρδαλιάς το Σάββατο (30/9/2023) στις 10 το πρωί στο γνωστό καφέ "Λούκουμος" ( Πλατεία Φλέμινγκ- Ηλιούπολη) .

Καλούμε τους συνδημότες μας να παραβρεθούν για να ακούσουν από πρώτο χέρι το όραμα του κ. Νίκου Χαρδαλιά για την Αττική αλλά και ιδιαίτερα για την πόλη μας,  και να συζητήσουν με τον επόμενο Περιφερειάρχη όλα όσα θα ήθελαν να δουν την επόμενη πενταετία και στον δήμο μας! 

Άλλωστε όπως όλες και όλοι γνωρίζουν η οικονομική στήριξη της Περιφέρειας είναι αναγκαία για τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν , και φυσικά η πόλη μας έχει ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στον επόμενο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά . Για τον λόγο αυτό οφείλουμε  να υπερψηφίσουμε συνδημότες μας   για να έχουμε την δική μας ΦΩΝΗ μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: