ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Παίζει καλή "μπαλίτσα" με τα αθλητικά σωματεία ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης και για αυτό τον "αγαπάνε" !

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Παίζει καλή "μπαλίτσα" με τα αθλητικά σωματεία ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης και για αυτό τον "αγαπάνε" !

Η φωτογραφία είναι από το ilioupolinews.gr  του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη ( λογότυπο στη φωτογραφία , ενεργό url και αναφορά στο όνομα του ιδιοκτήτη για να μην έχουμε παρεξηγήσεις πως "κλέβουμε" θέματα). Άλλωστε το θέμα θα το διαβάσετε από εκεί πατώντας το ενεργό url. 

Εμείς απλώς θα σχολιάσουμε για πολλοστή φορά πως ο δήμος μας ( και μπράβο του αφού ΚΑΜΙΑ δημοτική παράταξη δεν ΔΙΑΦΩΝΕΙ δημόσια) δαπανά κάθε χρόνο σημαντικά χρηματικά ποσά για δομές που στην ουσία έχει παραχωρήσει σε ιδιωτικά σωματεία που για να συμμετάσχεις στις ακαδημίες τους πληρώνεις! 

Η βοήθεια αυτή του δήμου μας είναι διαχρονική και φυσικά για να συμβαίνει αυτό έχουν ομονοήσει δημοτικές παρατάξεις που αύριο θα βγάλουν δελτίο τύπου για την διοίκηση που χάλασε 10.000 ή 20.000 ευρώ ενώ διαχρονικά έχουν δοθεί εκατομμύρια για συντήρηση  αθλητικών χώρων . 

Αυτό θα συνεχιστεί άρα οι ΔΗΜΟΤΕΣ μας δεν έχουν ΕΠΙΛΟΓΗ και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές σε αυτό τον ΤΟΜΕΑ άρα καλή "μπαλίτσα" παίζει ο δήμαρχος που έχει δώσει περισσότερα χρήματα από τον προκάτοχό του στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας. 

Αυτά και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League 2 στον "Ήλιο" που πέτυχε να αποσπάσει ισοπαλία χθες από τον Ολυμπιακό Β εκτός έδρας. 

Εμείς θεωρούμε εφικτό πως μια  διοίκηση θα εξασφαλίζαμε  ΕΣΟΔΑ άνω του 1.000.000 ευρώ τον χρόνο από τις δομές αυτές που ανήκουν στον δήμο μας, αλλά ποιος μας ακούει , και κυρίως ποιος μπορεί να τα βάλει με "κατεστημένα" που θεωρούν πως αδικούνται κιόλας! 

Προτείνουμε στον νυν δήμαρχο να πληρώνει ο δήμος μας την μηνιαία συνδρομή σε αθλητικά σωματεία της πόλης σε παιδιά οικογενειών που δεν έχουν ούτε το 50αρικο ή είναι πολύτεκνες και δεν μπορούν να δαπανήσουν 200 ευρώ κάθε μήνα για να μην χαθεί κάποιο ταλέντο και για να βοηθηθούν ευπαθείς οικογένειες. 

Τώρα που θα βρει το ποσό; Ας αυξήσει τα ετήσια μισθώματα των δομών που παραχωρεί ο δήμος μας ή ας πείσει τους ωφελημένους πως πρέπει να βγάζουν μικρότερα κέρδη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: