ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανοιχτή συζήτηση με τις γυναίκες της πόλης μας έχει σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου στο Davinci Cafe

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ανοιχτή συζήτηση με τις γυναίκες της πόλης μας έχει σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου στο Davinci Cafe


Μια ανοικτή συζήτηση με τις γυναίκες της πόλης θα έχει σήμερα το απόγευμα (23/9) ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα για διάλογο σε όλες της Ηλιουπολίτισσες.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Προσκαλούμε τις γυναίκες της πόλης μας για μια ανοικτή συζήτηση για τις ανάγκες, τις ανησυχίες τα προβλήματά τους και τον ρόλο τους στην τοπική αυτοδιοίκηση». Η συνάντηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/9 και ώρα 19:30 στο DaVinci Cafe (Λεωφόρος Ειρήνης 23).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Στο καφέ που έχει "ντύσει" στα χρώματα της παράταξής του θα παραβρεθεί σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Ευαγγέλου συνομιλώντας με Ηλιουπολίτισσες για τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους. Οι γυναίκες ως περισσότερες έχουν διαχρονικές ευθύνες για το χάλι της πόλης ως πλειοψηφία αφού αποδεικνύονται στην πράξη περισσότερο συμφεροντολόγες από τους άνδρες στους οποίους εύκολα βρίσκεις και πολλούς που ψηφίζουμε με βάση την ιδεολογία τους και όχι με κριτήρια ΑΤΟΜΙΚΟΥ  συμφέροντος. Σε μια πόλη που η μεγαλύτερη γυναικεία συλλογικότητα κάνει τα πάντα για το χρήμα ο κος Ευαγγέλου θα έχει σήμερα δύσκολο έργο. 

Θα θέλαμε να ακούσουμε και εμείς ποια θα παρουσιάσουν ως προβλήματα τους όσες τελικά παραβρεθούν και ευχόμαστε τα πράγματα στην πόλη μας να ήταν διαφορετικά ώστε η παρουσία γυναικών στο δημοτικό μας συμβούλιο να κάνει την διαφορά. Από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο όπου η παρουσία των γυναικών ήταν σημαντική μας έμεινε μόνο η μαχητική κα Χωματά και η κα Μαρία Αγγελή που μίλαγε λίγο αλλά εργάστηκε πολύ για την συντήρηση των σχολείων της πόλης μας. 

Ελπίζουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να δούμε περισσότερες ικανές γυναίκες της πόλης μας αφού γυναίκα υποψήφια για δήμαρχος δεν υπάρχει. Έξυπνες "Οι Ηλιουπολίτισσες" μαζεύουν λεφτά και δεν τα σκορπάνε σε προεκλογικούς αγώνες θεωρώντας λογικό πως με ποσοστώσεις θα διατηρήσουν την παρουσία τους στα κοινά της πόλης μας. Δεν πάει έτσι όμως ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: