ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Μέχρι σήμερα δεν έκανα ποτέ τα "στραβά μάτια" - Ποτέ δεν "έσβησα" τροχαία παράβαση

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Παναγιώτης Κόκλας: Μέχρι σήμερα δεν έκανα ποτέ τα "στραβά μάτια" - Ποτέ δεν "έσβησα" τροχαία παράβαση



Εάν κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι επειδή βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές δεν θα προχωράμε σε αφαιρέσεις πινακίδων ή επιβολή προστίμων είναι γελασμένοι ... Επίσης πριν λίγες ημέρες μετά από καταγγελίες συνδημοτών μας πήγα ,απόγευμα, στην οδό Κιθαιρώνος και άφησα παρακλήσεις σε όλα τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα .
Ένας δρόμος χωρίς προσβάσιμα πεζοδρόμια , λόγω των οχημάτων, που οδηγεί στο 3ο δημοτικό σχολείο. Πίστευα ότι την επόμενη ημέρα οι συνδημότες μας θα είχαν σεβαστεί την παράκληση μου, την παράκληση σας και τα πεζοδρόμια θα ήτα πλέον ελεύθερα.
Δυστυχώς η παράκληση μας δεν εισακούστηκε .
Επιβλήθηκαν πρόστιμα .
Μέχρι σήμερα δεν έκανα ποτέ τα "στραβά μάτια..."
Ποτέ δεν ¨έσβησα¨ τροχαία παράβαση.
Τρία χρόνια τώρα βαδίζω με βάση την συνείδηση μου και όχι την συλλογή σταυρών για τις Δημοτικές Εκλογές .
Θα ήθελα να ΣΥΓΧΑΡΩ και από την ανάρτηση μου τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μου στην Δημοτική Αστυνομία.
Κάνουν ΑΨΟΓΑ τη δουλειά τους.
Κάθε αναφορά δημότη στην υπηρεσία μας έχει διεκπεραιωθεί στο έπακρο, 100% , είτε δίνοντας λύσεις για θέματα που είναι των αρμοδιοτήτων μας ή προωθώντας την καταγραφή μας σε άλλες υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για την διεκπεραίωση . Για αυτό θα ήθελα κάποιοι να είναι πολύ προσεκτικοί στις αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο τύπου ¨μα που είναι η Δημοτική Αστυνομία; Τους προτείνω πρώτα να ρωτούν την υπηρεσία μας και μετά να τοποθετούνται δημόσια .
Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: