ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Κατάμεστο το δημοτικό θέατρο στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στέλνει το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Κατάμεστο το δημοτικό θέατρο στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στέλνει το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ

Παρουσία του υφυπουργού Ψηφιακής  Διακυβέρνησης κ.  Κωνσταντίνου Κυρανάκη , του υφυπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη και της βουλεύτριας Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα Άννας Καραμανλή παρουσίασε σήμερα η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" το ψηφοδέλτιό της σε ένα δημοτικό θέατρο που έμοιαζε και αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει όσους αναμένουν και πάλι έναν κεντροδεξιό δήμαρχο για την πόλη μας.



Και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Τάσο Ευσταθίου κάτι που μάλλον έχουν κατανοήσει οι εκατοντάδες κεντροδεξιοί και όχι μόνο που άκουγαν από τα μεγάφωνα όρθιοι έξω από το κατάμεστο θέατρο την δυναμική ομιλία ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει όλη του την ζωή υπηρετώντας τα κοινά και αγωνιζόμενος για το καλό της πόλης μας,  από όπου οι πολλοί αποφάσισαν με την ψήφο τους να τον τοποθετήσουν. 



Η συγκλονιστική παρουσία και το πάθος των παρεβρισκομένων δείχνει πως ήρθε η σειρά του να υπηρετήσει την πόλη μας από την καρέκλα του δημάρχου ,εάν και ο ίδιος όπως τόνισε και στη σημερινή του ομιλία αδιαφορεί για τις καρέκλες . Για αυτόν και για τους συνεργάτες του προέχει το να βγει η πόλη μας από το σημερινό τέλμα που έχει περιέλθει. Η παρουσία του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου, του ταμία της κ. Γιάννη Λαμπαδάκη , του μέλους του Δ.Σ κ. Δημήτρη Ρέππα (για τον Μιχάλη Κουρή η παρουσία φυσικά και δεν ήταν έκπληξη αφού δεν είναι απλώς μέλος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης  , υπήρξε για χρόνια πρόεδρός της , είναι  νυν δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος! Από  τους πρώτους που στήριξαν τον Τάσο Ευσταθίου όταν το 2014 έστηνε την δική του δημοτική παράταξη) θεωρούμε πως δεν ήταν τυπική αλλά ουσιαστική,  δίνοντας ώθηση σε μια προσπάθεια που κάνει η κεντροδεξιά της πόλης μας να πάρει τα ηνία του δήμου. 



Προσωπικά με χαροποίησε και η παρουσία εκεί του επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης - Νέα Ηλιούπολη κ. Αθανάσιου Βαμβίνη  και ο εγκάρδιος εναγκαλισμός του με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Τάσο Ευσταθίου αφού όλοι συναγωνιστές είμαστε και ανήκουμε στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της οποίας οι Ιδέες έχουν διαχρονικά δικαιωθεί. Τον εναγκαλισμό αποθανάτισε ο κος Γιάννης Καραμαγκάλης ιδιοκτήτης του ilioupolinews.gr και την φωτογραφία  συμπεριέλαβε στο ρεπορτάζ του , που ίσως έχετε ήδη διαβάσει. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" του κ. Νίκου Χαρδαλιά ανάμεσε σε αυτούς ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος ο άνθρωπος που μας γνώρισε στην Ηλιούπολη τον σημερινό υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη. 

Ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος που έμεινε για χρόνια πιστός στρατιώτης της γαλάζιας παράταξης , συμμετείχε στην μοναδική έως σήμερα κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας,  συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής (Κεντρικός Τομέας) και σίγουρα δικαιούται την μία από τις τέσσερις ψήφους κάθε Ηλιουπολίτισσας και κάθε Ηλιουπολίτη κυρίως όσων ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο με εκείνον. Και μια και μιλήσαμε για εκείνη την κεντροδεξιά διοίκηση με δήμαρχο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου να τονίσουμε πως την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πιο εργατικός της Αντιδήμαρχος κατά την δική μας άποψη κος Μπάμπης Κολιοφώτης. 



Ο κος Κυρανάκης σαφέστατα στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε την στήριξή του στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά",  και στον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου ενώ εξήρε τους αγώνες  τον συνεργάτη του και υποψήφιου δημοτικού  συμβούλου  κ. Ανδρέα Τσουκαλά. 

Για όσα ειπώθηκαν στην ομιλία του υποψήφιου δημάρχου κ. Τάσου Ευσταθίου δεν θα αναφερθούμε άλλωστε έχει μαγνητοσκοπηθεί και πριν τις εκλογές θα σας την παρουσιάσουμε όλη . Σας βάζουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες από τον χαμό που έγινε και ελπίζουμε στις 15 μέρες που μεσολαβούν έως τις κάλπες η δυναμική αυτή να διαδοθεί σε κάθε γωνιά της πόλης μας,  ώστε να πάει επιτέλους η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ! 








































ΥΓ: Αύριο θα σας έχουμε θέμα από αυτά που έχετε συνηθίσει σε εμάς μετά το απόγευμα γιατί γνωρίζουμε πόσο σας "κουράζουν"  αναρτήσεις που δεν περιέχουν καταγγελία! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: