ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν χάνει εκδήλωση στην πόλη μας ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν χάνει εκδήλωση στην πόλη μας ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος

 


Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής ( Κεντρικός Τομέας) κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος  έκανε πέρασμα  σήμερα από το 2ο  σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης "Γονείς & παιδιά" που διοργάνωσε η  παράταξης "Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή . 



   Η εκδήλωση δεν είχε κόσμο και στην παρακάτω φωτογραφία της κας Πίττα διακρίνουμε δίπλα στον επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής ( Κεντρικός Τομέας) κ. Σπύρο Λευθεριώτη. 


Και βέβαια μια παράταξη που κατεβάζει 75 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους δεν μπορεί σε εκδήλωση που κάνει λίγες μέρες πριν τις εκλογές να εμφανίζονται καμία 20αρια. Άμα δεν τραβάνε οι "στρατιώτες- υποψήφιοι" δεν θα δουν καλό αποτέλεσμα. Να τους τραβήξει αυτούς προς τα πάνω ο Γαβριήλ Αραμπατζής δεν γίνεται δείχνουν σε χειρότερη κατάσταση από την ομάδα του 2019 κάτι που θα επιβεβαιωθεί σε μερικές μέρες και στις κάλπες παρά τις προσπάθειες του επικεφαλής τους δεν νοείται να τον εκθέτουν έτσι σε μια εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό σημείο της πόλης. Από τα σπίτια τους την  "Πόλη που θέλουν" ΔΕΝ ΘΑ την δουν δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο επικεφαλής και 2-3 άτομα που τρέχουν. Εμείς σε άλλη παράταξη είμαστε αλλά μην του γκρινιάξουν την επομένη των εκλογών για το αποτέλεσμα αυτοί φταίνε που δεν βγαίνουν έξω να τους γνωρίσει η πόλη μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: