ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Δύσκολη η απάντηση στην ερώτηση για το τι θα ψηφίσει ένας υποψήφιος δήμαρχος την επόμενη Κυριακή εάν δεν είναι ο ίδιος στον δεύτερο γύρο. Και είναι δύσκολη γιατί συμμαχίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ούτε μπορεί ο επικεφαλής να πείσει τα δικά του "πρόβατα". Το είδαμε και το 2019 όταν το "ρεύμα" παρέσυρε τα πάντα και μας έφερε ως "νέο" τον Γιώργο Χατζηδάκη. Εμείς κοντράραμε το "ρεύμα" τότε και θεωρούμε πως ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ! 

  • Οι δικοί μας αναγνώστες είναι οι ΜΟΝΟΙ που ξέρουν τι θα ψηφίσουν και στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο γύρο. Άλλωστε είναι αδιανόητο για κάθε ΔΕΞΙΟ να ψηφίσει ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ που περιλαμβάνει μέσα δεκάδες ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! 

  • Δεν ξέρουμε εάν τελικά καταφέρουμε να παραβρεθούμε στον "Λούκουμο" το Σάββατο το πρωί στις 10 όπου την πόλη μας θα επισκεφτεί ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής κος Νίκος Χαρδαλιάς. Ρεπορτάζ θα έχουμε σε κάθε περίπτωση αφού η επίσκεψη αυτή είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σημαντική για την κεντροδεξιά της πόλης μας αυτής που αναμένει εδώ και 13 χρόνια να δει κεντροδεξιό δήμαρχο και "καταφέρνει" και χάνει σε μια πόλη που ό,τι και εάν σας λένε έχει μετατραπεί σε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ άρα τον νυν δήμαρχο ξεχάστε τον . Οι κακές συναναστροφές με τον ΣΥΡΙΖΑ τον στέλνουν "πρόωρα στην αντιπολίτευση , με βεβαιότητα σας λένε πως η πλειοψηφία των κεντροδεξιών δεν θα τον στηρίξει στον δεύτερο γύρο και ευελπιστούμε πως θα είναι τέτοιο το αποτέλεσμα του πρώτου όπου θα αναγκαστούν κορυφαία κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας να βγουν ΜΠΡΟΣΤΑ για να δώσουν το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ ! 

  • Δεν στηρίζει μόνο ο κος Κυρανάκης τη παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου πριν τις εκλογές και άλλες εκπλήξεις σε όσους καπηλεύονται το όνομα της ΝΔ που την γνώρισαν μόλις την τελευταία 7ετία! 

  • Δεν ξέρουμε εάν διαβάσατε τον χθεσινό ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ όπου είχε κάνει ΘΕΜΑ την στήριξη του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Τάσο Ευσταθίου. Πάντως για όσους είναι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν βλέπουμε να το διάβασαν γιατί μετά το κλείσιμο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ δεν έχουν και κάποια εφημερίδα να αγοράσουν . Τι να πάρουν τα ΝΕΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη ή την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Γιάννη Αλαφούζου; Θα το παίξουμε το απόγευμα το ρεπορτάζ του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ που δείχνει στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους τον δρόμο προς την ΝΙΚΗ! 

  • Οι άλλοι κουβαλάνε τον Παύλο Χρηστίδη στις εκδηλώσεις τους και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" υπουργούς της κυβέρνησης αλλά ακόμα κάποιοι αναρωτιούνται τι θα ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου! 

  • Οι συνδικαλιστές δεν έχουν θέση στο νέο πολιτικό σκηνικό το διαπιστώσαμε και χθες στην πόλη μας. Αυτοί που θα "επιβιώσουν" στο συνδικαλιστικό κίνημα είναι οι κομμουνιστές αφού οι αποκρατικοποιήσεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια έως ότου το ΚΡΑΤΟΣ να μην ελέγχει κανέναν μεγάλο οργανισμό που συντηρούμε μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που όσο διατηρείται βουλιάζει οικονομικά την χώρα μας! 

  • Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ΜΟΙΡΑΣΤΕ ψηφοδέλτια προσωπικά στους δημότες μας μην αναμένετε πως αυτοί θα κάτσουν να σας ψάξουν ανάμεσα σε 9 διαφορετικά και να σας "σταυρώσουν". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: