ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τον βρίσκεις πάντα μπροστά σου - Ο λόγος για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Πάσχο που τρέχει για πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά !

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Τον βρίσκεις πάντα μπροστά σου - Ο λόγος για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Πάσχο που τρέχει για πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά !

 


Παντού θα συναντήσεις τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Πάσχο ( στη φωτογραφία με τον συνυποψήφιό του κ. Τρύφωνα Γκούβα ) με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" - Τάσος Ευσταθίου . 

Με καθημερινή παρουσία στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (Λεωφόρο Ειρήνης 7 φωτό πάνω) στο εκλογικό περίπτερο της πλατείας Φλέμινγκ του Νίκου Χαρδαλιά 


Στο εκλογικό περίπτερο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στην πλατεία Ανεξαρτησίας


Και φυσικά σε μαγαζιά εστίασης της πόλης μας ενημερώνοντας τους συνδημότες μας για το πρόγραμμα της παράταξης και μοιράζοντας φυλλάδια της και παράλληλα προσωπικές εκλογικές του κάρτες. 


Αεικίνητος και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου ο κος Παναγιώτης Πάσχος "τρέχει" για να μαζέψει όσες περισσότερες ψήφους μπορεί βοηθώντας την κεντροδεξιά της πόλης μας αφού τις πολιτικές του πεποιθήσεις δεν τις έκρυψε ποτέ και δίνει πάντα δυναμικό παρών στους προεκλογικούς αγώνες της γαλάζιας παράταξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: