ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..................

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..................



  • Το "νέο" δεν μπορεί να έχει ύμνο με μπιτ σκυλάδικου! Καλή η προσπάθεια αλλά η νεολαία δεν ακούει πλέον τέτοια μουσική ( και ευτυχώς) είναι η εποχή που οι νέες και οι νέοι ακούνε ραπ! 

  • Έγινε η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League 2 στο οποίο συμμετέχει και ο "Ήλιος". Οι άνθρωποι του φέτος έχουν βάλει τον πήχη ψηλά και μιλάνε για αποτυχία εάν η ομάδα μας δεν είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα. 

  • Δημοσιεύσαμε δεύτεροι τα προγνωστικά μεγάλης στοιχηματικής εταιρίας για τις δημοτικές εκλογές στον δήμο μας. Οι εταιρίες αυτές που όπως μας έγραψαν φίλες και φίλοι αυτού του ιστολογίου έπεσαν έξω το 2019 αφού έδιναν φαβορί τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο και τότε δεν πλήρωσαν απόδοση πάνω από 10 και για τον λόγο αυτόν εμείς που παίζουμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ τις εμπιστευόμαστε δεν θα διακινδύνευαν να πληρώσουν απόδοση διψήφια και για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται να "θεοποιούμε" τα προγνωστικά τους αλλά όχι και να μην τα λαμβάνουμε υπόψιν μας την στιγμή που δεν έχουμε κάποια άλλη δημοσκόπηση. Άλλωστε οι εταιρίες έπεσαν μέσα και με τον Κασσελάκη αφού μία εβδομάδα πριν τις κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για ΠΡΩΤΙΑ του και μεγάλη ανατροπή. Δημοσκόπηση θα έχουμε εκ μέρους της διοίκησης την προσεχή εβδομάδα αλλά δεν γνωρίζουμε εάν θα δοθεί προς δημοσίευση σε φιλικά προς αυτήν τοπικά ΜΜΕ. Εμείς θα δημοσιεύαμε οιαδήποτε δημοσκόπηση εάν μας έστελναν ΕΤΑΙΡΙΑ - δείγμα και μεθοδολογία αφού ως τοπικό ΜΜΕ πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις ενώ δεν αγνοούμε σε καμία περίπτωση τις αποδόσεις των μπουκ! 

  • Στο γκαράζ του δήμου μας βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Αλέξανδρος Μπουγάς μιλώντας στους υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας και τάζοντάς τους ανέφικτα πράγματα όπως οι ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ μόνιμου προσωπικού ενώ πάγια τακτική της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης είναι να μοιράζει φρούδες ελπίδες στους συμβασιούχους . 

  • Με τον Γιώργο , με τον Τάσο , με τον Στάθη , με τον Δημήτρη και πάνω από κόμματα και χρώματα μερίδα συνδημοτών μας που τάζει σε ΟΛΟΥΣ πως θα τους ψηφίσει! 

  • Κουραστική η χθεσινή μέρα και έχουμε υλικό που θα ανεβάσουμε αύριο κατά το μεσημέρι από εκδηλώσεις που έγιναν στην πόλη μας για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: