ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παρουσία του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Πούλου στο κατάμεστο δημοτικό αναψυκτήριο

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Παρουσία του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Πούλου στο κατάμεστο δημοτικό αναψυκτήριο

Οι δύο αίθουσες του δημοτικού μας αναψυκτήριου ήταν μικρές για να φιλοξενήσουν τους φίλους του Αγιομαρινιώτη υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Πούλου ( "Πρώτα η Ηλιούπολη") που έδωσαν δυναμικό παρών σε μια εκδήλωση που παρακολούθησε από την πρώτη σειρά των καλεσμένων ο πρώην δήμαρχος και ιδρυτής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κος Βασίλης Βαλασόπουλος. 

Έτσι όσοι διέδιδαν fake news πήραν την απάντησή τους (φωτογραφία πάνω ) και αποδείχτηκαν για ακόμη μια φορά ΨΕΥΤΕΣ! 

Η μεγάλη  συγκέντρωση είχε παρουσίες από το ΠΑ.ΣΟ.Κ ( ο βουλευτής Νοτίου Τομέα κος Παύλος Χρηστίδης και η πρώην βουλεύτρια του Κινήματος κα Τόνια Αντωνίου) , η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό κα Ουρανία Βασιλάκη  αλλά και από τη ΝΔ αφού το παρών έδωσε ο  υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (Κεντρικός Τομέας )  και συνδημότης μας με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του κ. Νίκου Χαρδαλιά κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος,  όπου κατά την ανακοίνωση της παρουσίας του καταχειροκροτήθηκε. 


Το μήνυμα της συγκέντρωσης μάλλον δεν έφτασε στα αυτιά μιας διοίκησης που παραπαίει και που σε μερικές μέρες θα καταλάβει πόσο λάθος είχε μετρήσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της,  μετά την αποχώρηση του ΕΝΑΚ και την συνεργασία του με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" . Το παρών όπως αναμένονταν  έδωσε και ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ κος Δημήτρης Πανταζόπουλος. 












Συνέχεια με φωτορεπορτάζ αύριο αφού η εκδήλωση έδωσε  αρκετές ειδήσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: