ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι δικές μας επιλογές για τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Οι δικές μας επιλογές για τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου




Όπως σας είχαμε γράψει εδώ και καιρό σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στηρίζουμε και ψηφίζουμε την ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της τον κ. Τάσο Ευσταθίου.
Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει εδώ και καιρό ( δες εδώ ) και φυσικά δεν έχει αλλάξει κάτι η συγκεκριμένη παράταξη είναι η μοναδική ελπίδα των κεντροδεξιών της πόλης μας για να μπει στον δεύτερο γύρο και να δούμε μετά από 13 χρόνια και πάλι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο.


Η δική μας διαδρομή γνωστή, οι απόψεις που απηχούμε συγκεκριμένες , καθώς και η ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτησή μας για όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης μας.

Το μόνο που απέμενε είναι να σας πούμε τους τέσσερις που εμείς θα "σταυρώσουμε" από τους 71 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Θα πάμε σε μία "σίγουρη" επιλογή από τους δημοτικούς συμβούλους που είχαν εκλεγεί και την προηγούμενη φορά ( τα εισαγωγικά γιατί χρειάζεται και πάλι η ψήφος σας για να είναι σίγουρη εάν και θεωρούμε πως αυτή την φορά θα πάρει και περισσότερες ψήφους) αυτή του κ. Παναγιώτη Καρανδρέα και θα συνεχίσουμε με τέσσερις νέες υποψηφιότητες ( αφού για την μία από αυτές "κλωτσάνε" κάποιοι από τους αναγνώστες μας αφού συγγενικό του πρόσωπο καθυβρίζει το ιστολόγιό μας) από τους νέους πάμε στην υποψηφιότητα του γιατρού Δημήτρη Μπέγκα , του κατασκευαστή Γιώργου Βέργου , του Γιώργου Παπαζωγονόπουλου ΚΑΙ μπαλαντέρ για να μη χαθεί ΚΑΜΙΑ ψήφος,  του κατασκευαστή Χρήστου Μαστραντώνη.

Άρα τελειώσαμε και με αυτή την "εκκρεμότητα" και τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως αυτό εδώ το ιστολόγιο θα έχει ΕΠΙΛΟΓΗ και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ακόμα και εάν όλα πάνε ΛΑΘΟΣ.

Γιατί ολέθριο λάθος θα είναι με κεντροδεξιά πάνω από 40% στην πόλη μας , να μην υπάρξει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο , και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ δεν υπάρχει καμία όχι πως υπήρχε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις!

Θα θέλαμε μια πιο "ακραία" φωνή μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν μας έκατσε ,χωρίς αυτό να μας πτοεί για μια προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και δέκα χρόνια και που έχει ως βασικό στόχο το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ!










Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: