ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Κωνσταντίνος Κυρανάκης ΣΤΗΡΙΖΕΙ δημόσια τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Τάσο Ευσταθίου και την παράταξή του "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" (Βίντεο)

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Κωνσταντίνος Κυρανάκης ΣΤΗΡΙΖΕΙ δημόσια τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Τάσο Ευσταθίου και την παράταξή του "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" (Βίντεο)

 

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον ποιον στηρίζει στον δήμο μας το κόμμα της ΝΔ για τις προσεχείς εκλογές ,  σας παρουσιάζουμε την ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνου Κυρανάνη στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Τάσο Ευσταθίου και την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ζητώντας από όσους σας πουλάνε  πως και αυτοί στηρίζονται από γαλάζιους βουλευτές ή υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη να σας ανεβάσουν τα δικά τους πειστήρια! Εμείς με εικόνα και ήχο σας παρουσιάζουμε για όσους δεν ήταν εκεί για να το ακούσουν με τα αυτιά τους , την ΞΕΚΑΘΑΡΗ δήλωση ενός υφυπουργού της κυβέρνησης που σάρωσε στις πρόσφατες βουλευτικές στα Νότια Προάστια και που για τον λόγο αυτό τιμήθηκε από τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη με θέση υφυπουργού στην κυβέρνηση. Δείτε το βίντεο έως το τέλος γιατί θα ακούσετε και τα κολακευτικά λόγια του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Αττικής ( Κεντρικός Τομέας) συνδημότη μας και μαχητή της γαλάζιας παράταξης κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο που αυτό εδώ το ιστολόγιο προκρίνει έναντι των υπολοίπων συνυποψηφίων του επειδή το ΑΞΙΖΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: