ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 9 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές και μερικές σκέψεις πριν τις κάλπες που θα αναδείξουν αυτόν που θα κάτσει στην θέση του δημάρχου για τα επόμενα πέντε χρόνια

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

9 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές και μερικές σκέψεις πριν τις κάλπες που θα αναδείξουν αυτόν που θα κάτσει στην θέση του δημάρχου για τα επόμενα πέντε χρόνια

 



Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις της πόλης μας από το 1974 έως και σήμερα οι δημότες μας ψήφισαν και θα συνεχίσουν να ψηφίζουν με βάση κριτήρια που ελάχιστα έχουν να κάνουν με Ιδεολογίες. 

Έτσι στο παραπλανητικό σλόγκαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ συμφωνούν επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων με ΚΟΜΜΑ και ΧΡΩΜΑ και ΜΟΝΟ η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης φωνάζει και έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό πως τα προβλήματά μας έχουν ΧΡΩΜΑ και ΚΟΜΜΑ! 

Δεν μπορεί π.χ μια κεντροαριστερή διοίκηση να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις που επιβάλλει το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και το χειρότερο από όλα είναι πως στον δήμο μας δεν υπάρχουν και κεντροδεξιοί που να βροντοφωνάζουν πως αυτές πρέπει να γίνουν. 

Έτσι ο δημότης οδηγείται στις κάλπες έχοντας φάει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που θα αναμένει ΜΑΤΑΙΑ κανέναν αιώνα ακόμα για να γίνει δημοτική ( 40 χρόνια τους κορόιδευαν πως πάλευαν να την κάνουν δημόσια ενώ το μόνο που έκαναν είναι να περιμένουν μια πολιτική απόφαση που υλοποιήθηκε από την διεφθαρμένη Ελληνική Δικαιοσύνη τις εποχές που κυβερνούσε το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ) έτσι επιβραβεύθηκε ο ΚΛΕΦΤΗΣ δήμος και αδικήθηκε κατάφορα ένας ιδιώτης που θα έπρεπε να τιμάται για τις ΔΩΡΕΕΣ που έκανε στον δήμο μας και όχι να αντιμετωπίζεται ως ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ! 

Κατείχε ΝΟΜΙΜΑ όσα κατέχουν με τα ίδια συμβόλαια ( χρυσόβουλα) Εκκλησία και 2-3 μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά ο ίδιος ήταν ένας απλός βοσκός και οι κληρονόμοι του απώλεσαν μία σειρά ακινήτων που ως ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ κατέληξαν στην ΕΤΑΔ και τους ξένους δανειστές μας για να πάνε από έναν Έλληνα βοσκό στα χέρια κάποιου ξένου επενδυτή που θα τα πάρει κοψοχρονιά στην επόμενη χρεοκοπία της Ελληνικής Οικονομίας! 

Σε άλλα βασικά θέματα για την πόλη μας όπως το ΚΥΤ Υμηττού , τις ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ουδείς και φυσικά την σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ παραχώρηση αθλητικών  εγκαταστάσεων και κοινόχρηστων χώρων σε ΙΔΙΩΤΕΣ ουδείς ΑΝΤΙΔΡΑ πλην αυτού εδώ του ιστολογίου και των κομμουνιστών της πόλης μας. Έτσι παρά τις τεράστιες ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ διαφορές μας ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ πως με τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου μας δεν μπορεί να γίνεται ΜΑΓΚΑΣ κανένας ιδιώτης! 

Βέβαια η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης θέλει να μας μετατρέψει σε ΣΟΒΙΕΤ και όσοι ζήσαμε την περίοδο κομμουνιστικής διακυβέρνησης του δήμου μας από τον Δημήτρη Κιντή δεν είμαστε αφελείς να θέλουμε να γυρίσουμε στην πιο ΜΑΥΡΗ περίοδο της πόλης μας μετά την περίοδο της επταετίας όπου τα χρήματα της Αμερικανικής βοήθειας δαπανήθηκαν σε κάποια έργα υποδομής πρόχειρα κατασκευασμένα και σε τσέπες αυτών που ακόμα και σήμερα δηλώνουν οπαδοί του "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια". 

Γιατί φυσικά και ο "πατριωτισμός" ήταν ανέκαθεν το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα στην πατρίδα μας πριν εμφανιστεί αυτό της "αλληλεγγύης" με τα λεφτά άλλων! 

Δεν ξέρουμε εάν στις επόμενες μέρες θα πειστούν τα "γαλάζια" πρόβατα να κινηθούν σε μία εκ των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης που έτσι και αλλιώς δεν το βροντοφωνάζουν ή θα έχουμε όπως και το 2019 ένα 10% της δύναμης της ΝΔ της πόλης μας να ΨΗΦΙΖΕΙ κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις. 

Εάν αυτό συμβεί είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως οι επικεφαλής δεν πείθουν και φυσικά οι "στρατιώτες" που επέλεξαν είναι περιορισμένων δυνατοτήτων στο να πείσουν πως το ΓΑΛΑΖΙΟ κύμα που σαρώνει την χώρα πρέπει να κερδίσει τον δήμο μας. 

Εμείς έχουμε γκρινιάξει  πολλές φορές,,  ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ να έχουμε παράταξη να υιοθετεί έστω και μισή αράδα από την δική μας γνωστή ατζέντα και ήδη βλέπουμε πως αρκετοί από τους πλέον φανατικούς αναγνώστες μας έχουν επιλέξει να ψηφίσουν πέρα από κόμματα και χρώματα προτρέποντας και εμάς να πράξουμε το ίδιο! 

Φυσικά και δεν θα τους κάνουμε την χάρη αλλά σίγουρα δεν τους "αδικούμε" που δεν βλέπουν και αυτοί όπως δεν βλέπουμε και εμείς παρατάξεις με ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ αλλά μαζέματα από τα οποία θα επικρατήσει τελικά αυτό που έχει τους καλύτερους στρατιώτες. Και για να μην αρχίζουν να αντιδρούν οι μονίμως θιγμένοι να τους το κάνουμε λιανά με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα πείσουν συνδημότες μας πως πρέπει να τους ΨΗΦΙΣΟΥΝ! 

9 μέρες έμειναν πριν τις κάλπες και σας ευχηθούμε πως θα αναλογιστούν γιατί στην πόλη μας όλα τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ γέρνουν προς την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μείναμε ΜΟΝΟ εμείς να ψηφίζουμε με ΚΟΜΜΑ και ΧΡΩΜΑ! 

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν θα υπάρχει σε αυτή την μορφή μετά τις δημοτικές εκλογές αφού μετά 10 χρόνων αγώνες η ΛΑ.ΣΥ θα έχει και πάλι διψήφιο ποσοστό μετά το 'χαστούκι" στις κάλπες του 2019 όπου την κατέταξαν πίσω από την νέα τότε παράταξη του Αραμπατζή στην 6 θέση!

Στα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν η συγκεκριμένη παράταξη μετατράπηκε σε ουρά της ΛΑ.ΣΥ μέσα στα δημοτικά συμβούλια ή έτερη κεντροδεξιά παράταξη δεν έβγαλε μισή ανακοίνωση κατά του ΣΕΔΗ και έτσι στις κάλπες που έρχονται το ΜΟΝΟ σίγουρο που μπορούμε να γράψουμε τώρα είναι πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα νικήσει! 

Το να μπουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο 5-6 δημοτικοί σύμβουλοι που θέλουν να γκρεμίσουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν θα είναι για εμάς ΝΙΚΗ γιατί την ΣΟΒΙΕΤΙΑ και τους οπαδούς της τους βρίσκεις ακόμα και μέσα στις καλύτερες πολιτικές οικογένειες για αυτό και ούτε η χώρα αλλάζει αλλά ούτε και ο δήμος μας! 

Για να πάει η Ηλιούπολη Μπροστά χρειάζεται να μην χαθεί καμία ΔΕΞΙΑ ψήφο ή έστω να χαθούν οι ΜΙΣΕΣ! Εάν και τώρα δεν μπορέσει κάποιος να τις συγκεντρώσει προφανώς και δικαιολογίες δεν υπάρχουν όχι πως υπήρχαν και το 2019! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: