ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θάνος Κατσώνης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" - Γιώργος Χατζηδάκης

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Θάνος Κατσώνης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" - Γιώργος Χατζηδάκης


Ο Θάνος Κατσώνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και κατοικεί στην Ηλιούπολη από το 1973. Εργάστηκε σαν Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. στο Τμήμα Η/Μ Μελετών της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΙΚΑ και μετά σαν ελεύθερος επαγγελματίας κάνοντας μελέτες-επιβλέψεις αλλά και αναπτύσσοντας σχετική επιχειρηματική εμπορική δραστηριότητα.

Υπήρξε μέτοχος και διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες παραγωγής, εμπορίας και εξαγωγής τεχνικών υλικών και συσκευών HVAC (θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιακής ενέργειας και ΑΠΕ) στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Πολιτικοποιημένος στον χώρο της αριστεράς από τα μαθητικά χρόνια, δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Με την επιστροφή το 2014 στην Ελλάδα, ασχολήθηκε ενεργά με τα πολιτικά και δημοτικά της Ηλιούπολης και δεν δίστασε να ακολουθήσει τον ρομαντικό μοναχικό πολιτικό δρόμο, μετά την «στροφή στον ρεαλισμό».

Επίμονος αναγνώστης, ακροατής και συζητητής. Υπέρμαχος της σκληρής αλλά ευγενικής αντιπαράθεσης ιδεών και απόψεων, με επιχειρήματα και σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: