ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Η διοίκηση του δήμου μας προχωράει σε μελέτη για την κατεδάφιση της αυθαίρετης προσθήκης στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία αφού καμία παράταξη δεν βάζει "πλάτη" για μία ακόμη ΕΝΟΡΙΑ στην πόλη μας !

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η διοίκηση του δήμου μας προχωράει σε μελέτη για την κατεδάφιση της αυθαίρετης προσθήκης στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία αφού καμία παράταξη δεν βάζει "πλάτη" για μία ακόμη ΕΝΟΡΙΑ στην πόλη μας !

 


Μετά τον οδοφωτισμό που ρύθμισε η νυν διοίκηση και με κόστος 4.000.000 ευρώ θα αποκτήσουμε έως το τέλος του 2024 τα κινεζικά led μας προχωράει σε μια εντυπωσιακή κίνηση για το θέμα του Προφήτη Ηλία. 

Δίνει σε τεχνικό γραφείο με απευθείας ανάθεση την μελέτη για την κατεδάφισή του με τρόπο που δεν θα επηρεαστεί η στατικότητα του παλιού ξωκλησιού και δίνοντας τέρμα στις ελπίδες όσων ήθελαν ένα ακόμα ναό στην πόλη μας και γιατί όχι μία καινούργια ενορία σε υπέροχη θέση. 

Με δεδομένο πως ΟΛΕΣ οι δημοτικές πράξεις θέλησαν να τηρηθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ εμείς απλώς σας λέμε πως η δική μας θέση και παρά την πλήρη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να φέρει ακόμα και το σχήμα ιερέα του πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου και τις άτσαλες κινήσεις που έκανε χωρίς να ενημερώσει την Αρχιεπισκοπή Αθηνών εμείς θέλαμε και θέλουμε έναν ακόμα ναό στην πόλη μας και μία νέα Ενορία σε θέση που θα εξυπηρετεί συνδημότες μας που μένουν στην περιοχή των Αστυνομικών. 

Εύκολα ο κος Ντούνης θα συντάξει μια μελέτη για κατεδάφιση του αυθαίρετου χωρίς να πειραχτεί το ξωκλήσι και έτσι οι υπόλοιπες ενορίες που δεν έβαλαν ούτε και αυτές "πλάτη" για να δημιουργηθεί ένας νέος ναός θα πρέπει να νιώθουν ευχαριστημένες! 

Μόνο ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου πήρε κατά την δική μας άποψη σωστή θέση για το θέμα και δεν είδε "ανταγωνιστικά" την αναγκαιότητα ένας ναός που τελεί μυστήρια, να γίνει μεγαλύτερος για να χωράει όσους τα παρακολουθούν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: