ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μην έχετε παράπονα θα σας "παίξουν" οι "αλληλέγγυες" στις ομάδες τους όσο εμείς θα προσπαθούμε να αναδείξουμε τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ για να τελειώνουμε με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Μην έχετε παράπονα θα σας "παίξουν" οι "αλληλέγγυες" στις ομάδες τους όσο εμείς θα προσπαθούμε να αναδείξουμε τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ για να τελειώνουμε με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!



Προεκλογική περίοδος και αυτές που τάχα ενδιαφέρονται για το "καλό" της πόλης εύχονται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους και αντιδρούν ΜΟΝΟ σε όσους εάν αύριο γίνουν διοίκηση απειλούν τα μεροκάματά τους. 

Σύλλογοι ΣΙΩΠΟΥΝ στα κακώς κείμενα της πόλης μας διαχρονικά και κολλούν σαν βδέλλες πάνω στην εκάστοτε διοίκηση προσδοκώντας μεγαλύτερη ετήσια οικονομική ενίσχυση από τον δήμο μας, τζάμπα γραφεία με τηλεφωνικές γραμμές που πληρώνεται εσείς , και κυρίως "μελλοντικά διαβατήρια" για την κάθοδό τους σε περιφερειακές εκλογές ! 

"Οι βασίλισσές" τους ξεθωριασμένες , οι επιχειρήσεις που "στηρίζουν" έτοιμες για λουκέτο και διαχρονικός τους "στόχος" αυτός που αναδεικνύει την ΑΠΕΡΑΝΤΗ υποκρισία τους. 

Όλες και όλοι αυτοί κατηγορούν εμάς που δεν έχουμε εύκολες τις καλές κουβέντες για κανέναν που στηρίζουμε ΔΗΜΟΣΙΑ έναν λαμπρό επιστήμονα και άνθρωπο τον κ. Δημήτρη Μπέγκα , δύο κατασκευαστές της πόλης μας Γιώργο Βέργο και Χρήστο Μαστραντώνη που ξέρουν πολύ καλά πως για να χτίσεις κάτι νέο και υγιές πρέπει να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ το ΠΑΛΙΟ και για τον λόγο αυτό έχουν γλώσσα ΑΛΗΘΕΙΑΣ που πληγώνει όσους διαχρονικά άλλα λένε το πρωί άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ! 

Στηρίζουμε και εάν νέο που κόντρα σε όσους θέλησαν να τον κρατήσουν πίσω  βάζει ως προτεραιότητά του το ΚΑΛΟ  της πόλης αφού πιστεύει πως αυτή θα έχει καλύτερο μέλλον με τον Τάσο Ευσταθίου ως δήμαρχο και μιλάμε για τον Γιώργο Παπαζωγονόπουλο που κάποιοι θα επιθυμούσαν να κάτσει σπίτι του για να "παίζουν" αυτοί με όλους! 

Για εμάς δεν υπάρχουν "παλιοί" και νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ουδείς θεωρείτε ήδη εκλεγμένος! 

 ΟΛΟΙ ξεκινούν από μηδενική βάση ( αφού οι κάλπες είναι άδειες) και έτσι η διατήρηση και μιας επιλογής ήδη δημοτικού συμβούλου του κ. Παναγιώτη Καρανδρέα έγινε για να τονίσουμε πως εμείς συμφωνούμε με κάποιους που ήρθαν το 2019 στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δίνοντας την μια ώθηση πέντε ποσοστιαίων μονάδων που δεν ήταν όπως αποδείχτηκε αρκετή για να την οδηγήσει το 2019 στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Όσο περισσότεροι έρθουν από την ΟΜΑΔΑ που το 2006 οδήγησε την ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ της πόλης μας σε ΝΙΚΗ τόσο το καλύτερο. Όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ λίγες μέρες πριν τις εκλογές ΠΟΛΛΟΙ από τους συναγωνιστές εκείνης της περιόδου ΛΕΙΠΟΥΝ! 

Ήρθαν όμως και νέες ενισχύσεις από όσους μέσα από τη δημοτική παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" πάλεψαν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης μας , τις ουτοπικές της Ιδέες συμπορεύτηκαν σε κάποια θέματα μαζί της ( και αυτό πληρώνουμε 13 χρόνια τώρα) και είμαστε στο σήμερα που το 44% της κεντροδεξιάς της πόλης μας παλεύει για να έχει υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Δεν είναι ώρα για γκρίνια αφού άλλωστε ΤΩΡΑ είναι ώρα ΜΑΧΗΣ! 

Αυτοί που σας εκπαίδευσαν να κινείστε ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ θα ηττηθούν στις προσεχείς δημοτικές κάλπες όπως συνέβη και στις προηγούμενες και θα συμβεί και στις επόμενες αφού τα δικά σας προβλήματα όχι ΜΟΝΟ έχουν και χρώμα και ΚΟΜΜΑ αλλά και υπευθύνους που μένουν στο απυρόβλητο όσο εσείς κοιτάτε το δένδρο και χάνεται το δάσος! 

Φυσικά και δεν ασπάζονται πολλοί τις δικές μας απόψεις αλλά οι διοικήσεις εκλέγονται πάντα από όσους φανατίζουν το κοινό τους. Και επειδή οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ δεν πάει το χέρι τους να ψηφίσουν "ΔΕΞΙΑ" ενώ οι "δικοί" μας καλά "εκπαιδευμένοι" από επικεφαλής που δεν υψώνουν τους τόνους το κάνουν η μοίρα μας που την διαμορφώσαν όσοι σας "εκπαίδευσαν" έτσι είναι προδιαγεγραμμένη .

Γιατί όσο στην πόλη μας υπάρχουν "κεντροδεξιοί" που ψηφίζουν Μητσοτάκη στις βουλευτικές και Χατδηδάκη στις δημοτικές ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει! 

Γιατί συμβαίνει αυτό ; Μα γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στήσατε ανδριάντες σε κομμουνιστές δημάρχους και αδιαφορήσατε πλήρως τα δικά μας παιδιά βρέθηκαν να χειροκροτούν όσους την δεκαετία του 1980 και του 1990 μας κυνηγούσαν στους δρόμους αυτής της πόλης ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδή είχαμε ελληνικές σημαίες στις μπλούζες μας και ακούγαμε το ΜΥΡΙΣΕ ΘΥΜΑΡΙ και ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ και όχι Μίκη Θεοδωράκη όπως η θολοκουλτούρα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είχε επιβάλλει!

Θα γίνουμε Άλιμος και Ελληνικό με Κωνσταντάτους και Κονδύληδες αυτές οι κάλπες είναι η τελευταία ευκαιρία της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. 

Μην μας πρήζετε λοιπόν,  εμείς δίνουμε μια ΑΚΟΜΑ μάχη με διασκορπισμένους κεντροδεξιούς παντού , αφού εσείς επιλέξατε να υιοθετήσατε το σλόγκαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ !

Και για το καλό της πόλης μας όπως το αντιλαμβάνονται αφού εσείς δεν καταφέρατε να τους πείσετε δίνουν τώρα απέναντί μας την μάχη με επικεφαλής Ψυρρόπουλους , Χατδηδάκηδες και λοιπούς..  

Και βέβαια εμείς δεν αποποιούμαστε τις δικές μας ευθύνες αφού δεν σας πείσαμε 10 χρόνια τώρα πως σε μια πόλη όπου τιμώνται  ΜΟΝΟ Επονίτισσες , και θεοποιούνται "αλληλέγγυες" του μεροκάματου σε λίγα χρόνια θα πετύχετε ΜΕΙΖΟΝΑ αντιπολίτευση του δήμου μας να είναι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! 

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο κάναμε περισσότερες παραχωρήσεις από όσο μας επιτρέπετε και εμείς θα ηττηθούμε εάν δεν υπάρξει και τώρα κεντροδεξιά διοίκηση αλλά θα ηττηθούμε ΔΙΠΛΑ εάν αυτή που θα προκύψει επαναλάβει τα τραγικά λάθη για εμάς εγκλήματα της διοίκησης 2007-2010! 

Παιδιά άμα είναι να τρέχουμε εμείς για Καπετανόπουλους και Καραβέλους αφήστε αυτούς που ξέρουν να τους "διαχειριστούν" από εμάς μην περιμένετε να βάλουμε άλλο "πλάτη" μας γονατίσατε! 

Αφήστε μας να αναδείξουμε όσους εμείς θέλουμε γιατί εμείς δεν θα "αφήσουμε" έτσι και αλλιώς στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να μπουν υβριστές μας από οιαδήποτε παράταξη! Και για να συμβεί αυτό εμείς θα υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας τι έγραφαν για εμάς μερικούς μήνες πριν! 

Γιατί οι Ηλιουπολίτες ξεχνούν γρήγορα και ίσως αυτό να μας στοιχίσει στο μέλλον! 








Δεν υπάρχουν σχόλια: