ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συνεχίζετε με αυξημένη ένταση όσο πλησιάζουν οι κάλπες

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συνεχίζετε με αυξημένη ένταση όσο πλησιάζουν οι κάλπες

 


Λίγες μέρες πριν τις κρίσιμε εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για την πόλη μας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" γυρίζουν όλη την πόλη και παίρνουν κουράγιο από τους συνδημότες που τους λένε τα δικαιολογημένα παράπονά τους για μια πόλη που έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της. 


Το μήνυμα για μια Ηλιούπολη που πρέπει να πάει επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ μεταφέρουν νέα και παλιά στελέχη της παράταξης. 

Από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους όπως ο κος Ανδρέας Τσουκαλάς ( φωτό κάτω) έως όσους συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά παλεύουν για τον κοινό τους αγώνα. 



Και αυτός δεν μπορεί να είναι παρά η απομάκρυνση μιας ΑΤΟΛΜΗΣ και ΑΝΙΚΑΝΗΣ διοίκησης που έχει φέρει την πόλη μας στην κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε σε ένα σωρό τομείς. 

Καθαριότητα, οδοφωτισμός , κυκλοφοριακό και ακόμα σοβαρότερα για εμάς θέματα δείχνουν να αφυπνίζουν όσους αφελώς το 2019 ή για προσωπικό όφελος έφεραν σε θέσεις ευθύνης διοικούντες που στην προσπάθειά τους να τα έχουν καλά με όλους κατάφεραν να ζητούν οι περισσότεροι την απομάκρυνσή τους από θέσεις ευθύνης. 






Φυσικά και δεν μπορούμε να είμαστε πίσω από κάθε έναν από τους 71 υποψηφίους της παράταξης που θα ψηφίσουμε  και οι σταθεροί  αναγνώστες μας αυτό το  κατανοούν ( για τους υπόλοιπους δεν μας ενδιαφέρει) . 

Έτσι οι "ανάσες" με τις σέλφι του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Πάσχου από διάφορες εκδηλώσεις καταδεικνύουν για εμάς όχι μόνο το καλό κλίμα μέσα στην παράταξη αλλά κυρίως πως ΟΛΟΙ έχουν βγει στους δρόμους και παραβρίσκονται καθημερινά σε εκδηλώσεις προσπαθώντας να περάσουν το μήνυμα πως οι δημότες μας με την ΨΗΦΟ τους πρέπει να στείλει τα στελέχη της σημερινής διοίκησης στην αντιπολίτευση αφού ως διοίκηση δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτα από όσα σας υποσχέθηκαν το 2019. 

Δεν γνωρίζουμε άλλο τοπικό ΜΜΕ που να έχει παίξει τόσους υποψήφιους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και σίγουρα ΚΑΝΕΝΑ από τα υπόλοιπα δεν έκανε την αντιπολίτευση που κάναμε εμείς και στην νυν διοίκηση , χωρίς λαϊκισμούς. 

Επειδή δυστυχώς  συμβαίνουν απίθανα πράγματα σε αυτή την προεκλογική περίοδο που μόνο εμείς "παίζουμε" ενώ όλοι βλέπουν να σας πληροφορήσουμε πως όσοι μπήκαν στη διαδικασία να καταστρέψουν προεκλογικό υλικό παράταξης σύντομα θα βρεθούν προ εκπλήξεως και αυτό είναι μια πρόγευση για το αυριανό μας μεγάλο ΘΕΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: