ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ακοστολόγητα προγράμματα τυπωμένα σε ιλουστρασιόν φυλλάδια και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν γνωρίζουν πόσο είναι η ετήσια χρηματοδότηση του δήμου μας και πως έχουν εκχωρηθεί από διαδοχικές διοικήσεις δομές του δήμου μας σε ΙΔΙΩΤΕΣ με ευτελή τιμήματα !

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ακοστολόγητα προγράμματα τυπωμένα σε ιλουστρασιόν φυλλάδια και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν γνωρίζουν πόσο είναι η ετήσια χρηματοδότηση του δήμου μας και πως έχουν εκχωρηθεί από διαδοχικές διοικήσεις δομές του δήμου μας σε ΙΔΙΩΤΕΣ με ευτελή τιμήματα !


O Δημότης έχει την ανάγκη να ενημερώνεται για το Σχέδιο του υποψήφιου Δημάρχου κι εμείς αυτό θέλουμε να πετύχουμε μέσα από το πρόγραμμά μας. Γι' αυτό θα ενημερώσουμε για όσα έχουμε ως όραμα να κάνουμε πράξη στην πόλη μας και από τα social media, στην περίπτωση που δε βρεθεί το πρόγραμμά μας στα χέρια σας.
Ξεκινάμε από τον τομέα Προσβασιμότητας που θεωρούμε προτεραιότητα για πραγματική ισότητα στην παροχή υπηρεσιών από το Δήμο Ηλιούπολης

Αναζητήστε το πρόγραμμά μας από το εκλογικό μας κέντρο ή τα περίπτερα της παράταξής μας "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Σας προτρέπουμε να συγκεντρώσετε τα προγράμματα όλων των παρατάξεων και να μη μείνετε στις προφορικές εξαγγελίες και υποσχέσεις.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Για ακόμη μια προεκλογική περίοδο διαβάζουμε ακοστολόγητα ευχολόγια ίδια με αυτά που έκαναν το 2019 δήμαρχο τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 9 χρόνια διοίκηση ήταν ο κος Ψυρρόπουλος (Αντιδήμαρχος διοίκησης Βαλασόπουλου)  και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκχωρήσουν την κοινωνική αλληλεγγύη του δήμου μας σε Στίγκες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: