ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γαβριήλ Αραμπατζής: Παλιότερα όποιος έμπαινε στην πόλη μας έλεγες τι ωραία πόλη είναι αυτή!

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Γαβριήλ Αραμπατζής: Παλιότερα όποιος έμπαινε στην πόλη μας έλεγες τι ωραία πόλη είναι αυτή!

Στα 26 λεπτά της ομιλίας του ο κος Αραμπατζής προσπάθησε να μας πείσει πως παλιά ζούσαμε σε "παράδεισο" και ξαφνικά γίναμε "κόλαση"! Εμείς που γεννηθήκαμε σε αυτή την πόλη δεν θυμόμαστε ΠΟΤΕ την εικόνα που θέλησε να περάσει σε μια συνέντευξη που έχει σημεία που αξίζει να παρακολουθήσετε. Δεν μας έπεισε πως έχει λύσεις στα προβλήματά μας αφού ξεκινάει παρουσιάζοντας μια πλαστή εικόνα για μια πόλη που σίγουρα είναι καλύτερη από την εποχή που εμείς θυμόμαστε με χωμάτινους δρόμους, χωρίς αποχεύτεση και με τις σακούλες των σκουπιδιών που κρεμάγαμε στα δένδρα επειδή δεν υπήρχαν καν κάδοι σκουπιδιών! Σήμερα έχουμε και γωνιές ανακύκλωσης !

Και βέβαια σε θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που για εμάς είναι σημαντικά σήμερα η πόλη διαθέτει πάνω από 10 τοπικά ΜΜΕ την στιγμή που παλιότερα δεν υπήρχαν με περιόδους ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ προηγούμενων διοικήσεων που σίγουρα δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: